- Reklama -

Štai šitas švelniakailis pūkų kamuoliukas mūsų rytinės kaimynės kalba vadinasi „PISEC“.
Iš Kedžių kiemo penktadienį L.Stankūnaitė išėjo be jokio "fanaro", tuo tarpu E.Jakilaičio TV laidoje ji, susirišusi plaukus - tarsi, kad geriau matytųsi, - jau demonstravo "fanarą".

Štai šitas švelniakailis pūkų kamuoliukas mūsų rytinės kaimynės kalba vadinasi „PISEC“. Tai, kas prieš porą dienų įvyko Garliavoje, klaninių strategų kalba skamba labai panašiai – „POLNYJ PISEC“. Populiaraus „Dviračio žynių“ personažo posakis ypač aktualus šiandien. Taigi – žiūrim, ką turim…

Išlėkė velniop eilinis planelis. Sužlugus bandymui pagrobti vaiką, plūstelėjo nauja dezinformacijos banga. Sveikut sveikutėlė po Kedžių kiemą vaikštinėjusi L. Stankūnaitė pasirodė tiesioginiame „Lietuvos ryto“ eteryje. Pasirodė taip, tarsi pusmetį būtų partizanavusi Baltarusijos miškuose. Negana to, išgirdome už širdies griebiančią istoriją apie tai, kaip ją vos ne iki komos „pritvatijęs“ senukas Kedys.

Gal kas ir būtų patikėjęs, jei ne visur landžiojantys TV3 žurnalistai ir įkyrūs, vaizdo kameromis ginkluoti „kedofilai“. Daugumoje filmuotos medžiagos daugiau nei aiškiai matosi „koviniai“ senelio gabumai, taip, kad „prikergti“ garbaus amžiaus žmogui „mušeikos“ etiketę vargu ar pavyks.

Tai puikiai supranta ne tik šitą jovalą strateguojantys „pilkieji kardinolai“, bet, ko gero, ir pati L. Stankūnaitė.

Juokiasi „kedofilai“, juokiasi Lietuva, kreivai vypso ir pasaulis. „Polnyj pisec…“ O baisiausia tai, kad atsirado ir sąžinės nepraradusi vaiko teisių specialistė, pro duris išgrūdusi nevykėlius sąmokslininkus. Bent jau artimiausiu metu bet kokiems „pasimatymams“ pareikštas „VETO“.

O dabar dėmesio. Momentaliai seka atsakas – „Stankūnaitę šaudys“. Nuo žinios kaista kompiuteriai ir televizoriai. Luktelkit, gerbiamieji… Išeitų, kad šešiaženkles sumas mokesčių mokėtojams kainuojanti apsauga kiaura kaip „bomžo“ kelnės? Kaip „snaiperis“ prisikasė iki kaip akies vyzdys saugomos L. Stankūnaitės telefono? Iš kur „žino“ pastoviai keičiamą gyvenamą vietą? Ar tai niekam neprimena dar vieno „scenarijaus“? Galų gale ne visi užmiršo šito pragaro pradžioje pačios L. Stankūnaitės pasakytus žodžius, kad „mane gali nušauti iš toli“. Smarkiai kvepia toli į priekį suplanuotais „atsarginiais ėjimais“. Juk ir paskutiniam kvailiui aišku, kad dar vienas „netyčiukas“ byloje žudikėje taptų pačiu tikriausiu klano egzistavimo įrodymu.

O, bet, tačiau (pagal politoglotą pelę Mauzerį)… Visiškai atsitiktinai velionio A. Ūso takais bevažinėjusio ministerio „galvos“ jau reikalauja ne tik eiliniai „patvoriniai“. Sujudo partijos, Venckienės namuose vaiką saugo Seimo nariai, svilėsiais pauodegys pakvipo „persistengusiai“ antstolei ir policijos elitui… Dėliojasi negraži mozaika, kad įmerkusių į „pedofilijos bylą“ uodegas gretose kyla nemenka panika. Juo labiau, kad artėja ir bylos nagrinėjimas. Galima tik svarstyti, koks „planas – chuliganas“ bus pasirinktas. Kokį „judesį“ nuspręs daryti į kampą įvarytas „PISEC“? Aukodamas daugiau nei reikia galimai žinančią saugomą liudininkę stengsis išnešti kudašių, ar iššieps dantis lemiamam mūšiui prieš visuomenę ir aštuonmetę mergaitę?

Visai negalima atmesti varianto, kad šitos „pjesės“ tikslas – besidangstant kokiu nors „tyrimu“ praretinti aktyviausių „patvorinių“ eiles, ar pradėti „snaiperio“ gaudynes N. Venckienės artimų žmonių tarpe, tuo pačiu parodant, kokioje „nesaugioje“ aplinkoje gyvena mažoji Klonio gatvės didvyrė.

Taigi, žiūrėsim, kai dugną dėsim. Pamatysim dingstančio horizonte klaninio žvėriūkščio uodegą, ar išdidžiai padėsim žvilgantį jo kailiuką ant apsivaliusios Temidės aukuro?

Remigijus Paciukonis

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!