- Reklama -

Prezidentė Dalia Grybauskaitė kartu su Lietuvos krepšinio sirgaliais Vilniaus Rotušės aikštėje pasitiko sidabrinę pergalę mūsų šaliai parvežusius krepšininkus. Dž.G.Barysaitės nuotr.
Dž.G.Barysaitės nuotr.
Dž.G.Barysaitės nuotr.
Dž.G.Barysaitės nuotr.

Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė kartu su premjeru Algirdu Butkevičiumi ir Lietuvos krepšinio sirgaliais Vilniaus Rotušės aikštėje pasitiko sidabrinę pergalę mūsų šaliai parvežusius krepšininkus. Europos krepšinio vicečempionais tapusi Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė sutikta su ąžuolų vainikais. Rytoj Prezidentė krepšininkams įteiks valstybinius apdovanojimus.

„Krepšinis vėl išgarsino Lietuvą visame pasaulyje. Didžiuojamės Jumis, padovanojusiais Lietuvos žmonėms istorinę pergalę. Jūsų laimėjimai mus suvienijo, sustiprino ir įkvėpė drąsos. Linkiu toliau visa širdimi siekti pergalių Lietuvai”, – sakė Prezidentė.

Šalies vadovės teigimu, krepšininkai yra puikus pavyzdys, kad tik kovojant kartu galima tapti komanda, o pergalės pasiekiamos dirbant vieningai. Todėl, pasak Prezidentės, pasiaukojimas ir bendras darbas gali sutelkti visą Lietuvą naujiems laimėjimams.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!