- Reklama -

Vitalija Jankauskaitė – Milčiuvienė 

Aš vis tiek myliu Lietuvą! Bet ar mylit ją jūs? Valdančios gaujos nariai.

Kodėl gaujos? Todėl, kad demokratinėmis partijomis jūsų vadinti neišeina. Mat demokratinėje sistemoje turėtume diskutuoti. Turėtume analizuoti UŽ ir PRIEŠ. Turėtume klausyti ir išgirsti.

O dabar? Kas klausė piliečių, ar mes norime, kad mūsų religines, politines, filosofines pažiūras žinotų bankai? Kad jie rinktų informaciją apie mūsų ligas ir pasveikimus, apie mūsų traumas ir šeimynines aplinkybes?

Eikit švilpti. Štai ką aš jums pasakysiu. Mano artima giminaitė liko priblokšta dar parėjusiais metais banke sulaukusi klausimo, ar giminėje nėra politikų? Jau tada, sako, tiesiog pakirto.

Netrukus tikriausiai sulauksime klausimų, o kokios mūsų giminaičių politinės pažiūros, ar jie nėra dalyvavę kokiame pikete ar proteste, ar jie vakcinuoti ir operuoti.

Mano reakcija tokia. Noriu gauti algą grynais. Ir tai turėtų būti mano teisė, jei šita valdančiųjų gauja jau anksčiau nebūtų priėmusi įstatymo, jog atlyginimai mokami tik į banko sąskaitą…

Tas saldus žodis laisvė. Ištirpsta burnoje. Nors mūsų jau tik du milijonai…. Bet mes bankų įkaitai ir kreditų čempionai.

- Reklama -

1 KOMENTARAS

  1. Daug keistenybių,net Prezidetūroje politinė suirutė,negirdėti patarėjų balsų,gal visi dreba dėl savo pinigų,padėties,tiesiog visi ir visur sėdi ant parako statinės

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!