- Reklama -

Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnai, atlikę kruopštų tyrimą, lapkričio 11 d. sulaikė asmenį, disponavusį labai dideliu narkotinių ir psichotropinių medžiagų kiekiu.

Ikiteisminį tyrimą organizuoja ir kontroliuoja Vilniaus apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokuroras.

Atlikus kratą sulaikytojo garaže, Vilniuje, buvo rasta ir išimta dideli kiekiai įvairių narkotinių ir psichotropinių medžiagų – apie 500 g kokaino, apie 2,5 kg kanapių, narkotikų vakuumavimo įrenginys, svėrimo bei fasavimo įranga. Pas įtariamąjį namuose rasta ir paimta 10 000 eurų, įtariama gautų iš neteisėto narkotinių ir psichotropinių medžiagų platinimo.

Įtariama, kad narkotinės ir psichotropinės medžiagos buvo platinamos sostinėje ir Vilniaus apskrityje. Išimtų narkotikų vertė juodojoje rinkoje siekia apie 35 000 eurų. Policijos pareigūnai analizuoja turimus duomenis, siekiant nustatyti visus prie šio nusikaltimo prisidėjusius asmenis. Manoma, jog sulaikytų asmenų bus daugiau.

Sulaikytam įtariamajam pareikšti įtarimai pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 260 str. 3 d. ir paskirta griežčiausia kardomoji priemonė – suėmimas maksimaliam 3 mėnesių laikotarpiui. Įtariamajam už disponavimą labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu gresia įkalinimo bausmė nuo 10 iki 15 metų.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!