- Reklama -
Kyla daug klausimų dėl Šaulių sąjungos
Kyla daug klausimų dėl Šaulių sąjungos

Kaip manote ar visi Šaulių sąjungoje pritaria jūsų sąjungos nariui E. Jakilaičiui kad virš Gedimino bokšto, seimo, vyriausybės ir prezidentūros turi plevėsuoti  LGBT+ vėliava?: http://www.propatria.lt/2018/05/edmundas-jakilaitis-kviecia-kovai-pries.html
Čia tokios Šaulių sąjungos vertybės? Jūs jas ginate ir siekiate to paties?
Kur nors buvo apklausa savo sąjungos narių kad jie pritaria jūsų sąjungos toleravimui tokių narių su tokiomis vertybėmis?
Jūs žinot Lietuvos žmonių nuomone šiuo klausimu? žinot kas parašyta Konstitucijoje ir kokias vertybes ir kokią šeimą gina ir saugo Konstitucija?  

Ir jūs nematot nieko blogo turėdami tokį narį (ne tik jį – lygiai tokias pačia “vertybes” gina ir jūsų nariai kaip Šimašius, Miliūtė ir net nebejoju yra tokių ir daugiau), o ar kiti Šaulių sąjungos nariai sutinka su tokiais nariais kartu būti šitoje sąjungoje? Jūs nebandėt jų paklausti? Gal vis dėlto paklauskit?

Ar yra kokie nors moraliniai kriterijai kuriuos turi atitikti Šaulių sąjungos narys – ar jūs imat visus globalistus, LGBT+ veikėjus, bei jų proteguotojus? Šaulių sąjunga kažkur minėjo, kad ji nesikiša į politiką – bet ar jums vis vien kokią Lietuvą ginti- o jei ji bus pvz pavergta rusų – jūs ginsit Lietuvą kaip teritoriją ar vis dėlto kovosit su pvz rusais – nes jei nesikišat į politiką, tai pagal tai – koks jums skirtumas kokia santvarka ir kas jus valdo- jūs gi ginat teritoriją! Pagal tai gaunasi kad jūs nei moralės normų, nei kultūros, nei tradicijų sumos neginat- tiesiog pas jus gali būti sąjungoje bet kas, gauti galimybę naudoti ginklą ir tiesiog proteguoti tai kas jam priimtina (nors kaip jau minėta bent 90 proc. Lietuvos žmonių tam nepritaria). Gal dėl to nesimato Šaulių sąjungos narių nei viename patriotiniame mitinge, ar ten kur ginami šmeižiami partizanai (juk jei jūs save laikote patriotais tai tie partizanai turi būti jūsų pagrindiniai autoritetai), ar mitinguose dėl Vyčio (kiek jūsų organizacijos narių kovoja dėl Vyčio pastatymo Lietuvos sostinės pagrindinėje aikštėje?) 2-3 nariai ar daugiau?
Kaip manote ar nori Lietuvos žmonės (bent jau jų absoliuti dauguma) turėti tokią ginkluotą ir valstybės išlaikomą organizaciją su tokiom vertybėm ir tokiais nariais? Jūs bandėt paklausti Lietuvos žmonių ar jūs tokie kokie ęsate dabar, jiems reikalingi, ar jie pasitiki jumis ir ar nori kad tokie kaip jūs gintumėte mūsų šalį? Ir ką gi jūs gintumėte jei neginat dabar nei moralės normų, tradicijų, kultūros, savo autoritetų, nei savo pagrindinių simbolių!?

Tai buvo retoriniai klausimai.

Lietuvos Pilietis

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!