- Reklama -
Europos diena Ignalinoje
Europos diena Ignalinoje

Gegužės 9-ąją minėta Europos diena. Ta proga Ignalinos rajono savivaldybės viešojoje bibliotekoje surengta nuotaikinga, pavasariu alsuojanti šventė. Bibliotekos kiemelyje, papuoštame Europos Sąjungos šalių vėliavėlėmis ir balionais, skambėjo muzika ir dainos, vyko viktorina. Renginio dalyvius sveikino savivaldybės meras Henrikas Šiaudinis. Jis kalbėjo apie lietuvių galimybes laisvai keliauti, dirbti ir mokytis Europoje. „Vaikai, jūs esate ateities Europos šeimininkai ir jums priklauso visos galimybės“,- sakė meras.
Mažieji ignaliniečiai iš „Šaltinėlio“ mokyklos geltonai spalvino žvaigždutes ir klijavo jas ant mėlyno stendo. Visi kartu jie pavaizdavo Europos Sąjungos vėliavą. Vėliau šventės dalyviai suko Laimės ratą ir dalyvavo viktorinoje „Ką žinai apie Europą“. Teisingai atsakiusieji į klausimus gavo prizus.
Šauniai laiką leido Ignalinos trečiojo amžiaus universiteto moterys. Karaoke jos atliko populiarias dainas. Na o 17 val. prasidėjo Laimos Tamulytės koncertas. Dainininkė ir renginių vedėja džiaugėsi puikiu oru, ignaliniečių entuziazmu ir dovanojo programą „Įvairių šalių dainos“.

Europos diena Ignalinoje

Europos diena Ignalinoje

Europos diena Ignalinoje

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!