- Reklama -
Pagaliau „The Roop“ laimėjo mūsų atranką į didžiąją Euroviziją
Pagaliau „The Roop“ laimėjo mūsų atranką į didžiąją Euroviziją

Gediminas Radvila

Pagaliau „The Roop“ laimėjo mūsų atranką į didžiąją Euroviziją. Aš galiu drąsiai sakyti, kad jų daina „On Fire“ yra geriausias pretendentas į pirmą vietą, kurį mes esame išrinkę per pastaruosius penkerius metus. Tai neapsakomai įsimintinas ir gerai skambantis kūrinys, kurį jie suporavo su labai geru pasirodymu ir šokiu. Lietuvoje ta daina jau yra milžiniškas hitas ir YouTube surinko virš milijono peržiūrų.
Tačiau dabar daugeliui kirba klausimas: nors ir įrašas geras, ir visiem įstrigęs į galvą jau visą savaitę, kokia „The Roop“ tikimybė laimėti?
Asmeniškai aš manau – aukšta. Kol kas žinome tik pusę pretendentų, bet iš tos pusės lietuviai geriausiai pasirodė. Aišku, gali būti visko – paskutinę minutę gali paaiškėti kokios kitos šalies pretendentas, kuris sunaikins visą konkurenciją, lyg sportininkas prieš pralaimėjimą atgavęs jėgas. Bet man patinka būti truputį optimistiškam – jeigu mes ir nelaimėsim, nors tai beveik garantuotai įvyks, bent jau paimsim labai aukštą vietą. Lietuvos daina pirmą kartą per daug metų yra labai kūrybinga, išsiskirianti iš kitų bei svarbiausiai – gerai finansuota. Kaip mūsų buvę pasirodymai parodė – išsiuntus atlikėją į Euroviziją be kalno pinigų, jis atrodo lyg benamis dainuojantis girtas serenadas.

Pagal “Karštas komentaras” Nr.5 (2020 02 28-03 13)

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!