- Reklama -
Nors dažniausiai darbo kalendoriais rūpinamės artėjant naujiems metams, tačiau kartais seni pabosta ir paprasčiausiai norisi atsinaujinti viduryje metų
Nors dažniausiai darbo kalendoriais rūpinamės artėjant naujiems metams, tačiau kartais seni pabosta ir paprasčiausiai norisi atsinaujinti viduryje metų

Nors dažniausiai darbo kalendoriais rūpinamės artėjant naujiems metams, tačiau kartais seni pabosta ir paprasčiausiai norisi atsinaujinti viduryje metų. Juk šiuo metu rinkoje estai toks platus įvairiausių kalendorių pasirinkimas, kad jie tikrai ne tik suteikia galimybę nepasimesti laike, tačiau taip pat ir stilingai bei solidžiai atrodyti.

Apskritai prekės ofisui yra labai įvairios ir kuo daugiau turėsite po ranka – tuo darbas bus produktyvesnis. Ir tai ne tik kalendoriai, tačiau jie dažnai yra prioritetas, kuris greitina ir konkretina darbelius.

Ieškodami darbo kalendorius pirmiausia turite įvertinti – ar reikalingas metams, ar trumpesniam laikui. Žinoma, metams yra pats dažniausias pirkinys, tačiau populiarūs – pusei metų, kurie tęsiasi nuo sausio iki liepos ir nuo vasaros vidurio iki metų galo. Trumpesnio periodo puikiai pasiteisina tokiu atveju, kai norisi dažniau keisti stilingą planuoklį ir tuo pačiu tokiu atveju, kai reikalinga plonesnė, tad ir lengvesnė užrašų knyga.

Kitas svarbus kriterijus yra stilius, kadangi norisi kasdien darbus rašytis į stilingą knygą. O pasiūla – ypač plati. Nuo klasikinių, kuriuose dažniausiai dominuoja tamsios spalvos, iki ryškių, kuriuose renkasi meniškos sielos, hipsteriai. Vertinkite ne tik viršelius, tačiau ir lapelius, kurie bus kasdien pildomi.

Viršelis gali būti kietas arba minkštas. Kietas – geras variantas ir todėl, kad knygoje galima laikyti dokumentus, nuotraukas, viršelis išlaikys jų stabilumą. Tiesa, jis yra kur kas sunkesnis, tad jeigu darbo kalendorius bus nešiojamas kiekvieną dieną – pečiai gali pavargti.

Žinoma, vertinkite dydį. Dažniausiai gaminami A5 formato kalendoriai, kurie nėra dideli, tačiau juose telpa visi darbai, kurie turi būti surašyti. A4 – didesnis, tad dažniausiai būna tik pusės metų, tai pat – rečiau nešiojami, dažniausiai stabiliai laikomi ant darbo stalo. Galiausiai, galite rasti ir visai mažų formatų knygų, kuriose užteks vietos tik patiems svarbiausiems darbams susirašyti.

Plačiau vertinkite turinį. Vieni lapai yra linijomis, kiti – balti ir daugeliui tai patinka, kadangi greta darbų planavimo galima lapelius dekoruoti asmeniniais piešiniais.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!