- Reklama -
Renkantis virtuvės buitinę techniką, visada atkreipiame į gamintojo reputaciją ir atsiliepimus
Renkantis virtuvės buitinę techniką, visada atkreipiame į gamintojo reputaciją ir atsiliepimus

Renkantis virtuvės buitinę techniką, visada atkreipiame į gamintojo reputaciją ir atsiliepimus. Kokybė, priklausomai nuo biudžeto, itin svarbus aspektas. Atsiliepimai ar reputacija gali sudaryti klaidingą įspūdį apie įrenginio kokybę. Itin nemalonu po kelių metų naudojimo sužinoti, kad jūsų technika yra bėdų maišas – pastoviai genda ir reikia kviesti meistrą arba remontuoti patiems su pakaitinėmis dalimis. Toliau apžvelgsime kelis įrenginius, kuriems gedimai pasitaiko dažniausiai. Žinodami dažniausiai gendančią techniką galėsite padaryti kruopščią patikrą ir išsirinkti patikimą bei kokybišką prekę.

Indaplovės sukelia galvos skausmą dažniausiai

Turbūt neteko sutikti žmogaus, kuris būtų patenkintas kiekviena indaplove, kuria naudodavosi. Jų veiklą įtakoja tiek vidiniai, tiek išoriniai faktoriai. Pagrindinis vidinis faktorius – elektronikos gedimai. Ši problema pasitaiko pigiose ir nekokybiškose indaplovėse. Gamintojai norėdami sutaupyti ir parduoti produktą kuo pigiau, randa įvairių būdų kaip sutaupyti ir vienas iš jų yra pigios elektronikos diegimas, prasta insuliacija nuo vandens. Pagrindinis išorinis aspektas – kalkėtas vanduo. Toks vanduo gadina indaplovės vidų. Atliekų šalinimo ir vandens kaitinimo sistemų veikla irgi gali sutrikti dėl pernelyg kalkėto vandens. Šios problemos išvengti padės speciali buitinė chemija arba filtro nuo kalkių instaliavimas į indaplovės sistemą. Kad išvengti šių problemų, rekomenduojama pasidomėti apie atsiliepimus. Rekomenduojama ieškoti konkrečiai – apie indaplovės elektronikos atsiliepimus ir apie vandens kalkėjimo atvejus pasirinktame modelyje.

Pasirinkus nepatikimą šaldytuvą – tūkstantiniai nuostoliai.

Nors šaldytuvai šiais laikais yra gan kokybiški ir be gedimų gali tarnauti dešimtis metų, jie nėra atsparūs gedimams. Dažniausi atvejai – dėl freono trūkumo neveikianti šaldymo sistema, elektronikos gedimai. Elektronikos gedimai gali būti labai paprasti, kaip šaldytuve viduje neįsijungianti lemputė arba kur kas blogiau – neveikianti šaldymo reguliavimo sistema. Sudėtingas ir technines problemas nerekomenduojama tvarkyti pačiam. Nepatyręs žmogus gali sukelti daugiau problemų, negu rasti išeičių, mat šaldytuvų elektronikos sistema yra ganėtinai sudėtinga. Sugedus šaldytuvui rekomenduojama ieškoti virtuvės technikos remonto paslaugų. Į namus iškviestas meistras gali padėti sutaupyti – dažniausiai pakeisti detalę yra kur kas pigiau, negu pakeisti visą šaldytuvą.

Nepriklausomai nuo to, kokią buitinę techniką renkatės savo namuose, padaryti kruopščia atsiliepimų ir gedimų analizę yra itin svarbu norint išvengti nuostolių.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!