- Reklama -

„Uoga Uoga“ intensyviai kuria naujus lietuviškus iš natūralių ingredientų gaminamus kosmetikos gaminius, kuriuos vertina ne tik lietuviai

Šiandien stebime tendencijas, kai žmonės vis labiau nori suartėti su gamta, ieško natūralių, ekologiškų produktų, stiprina sveikatą augaliniais vaistais, iš naujo atranda gamtos teikiamą naudą.

„Žinių ekonomikos įmonės 2012“ apdovanojimų dalyvės „Uoga Uoga“, kuriančios unikalius, natūralius, aukštos kokybės lietuviškus kosmetikos produktus, įkūrėja Jovita Vyšniauskienė sako, kad jų įmonė yra ne tik verslas, bet ir iniciatyva, kuria siekia informuoti žmones apie kosmetikos pramonę, jos žalą ir naudą organizmui, grožiui, sveikatai ir skatina gyventi darniai su gamta.

„Užtikrintai siekti šių tikslų mums padeda optimizmas, tikėjimas savo idėja, atkaklumas ir, žinoma, puiki komanda. Mus motyvuoja ir stiprus grįžtamasis ryšys bendraujant su klientais, jų dėkingumas, palaikymas, nuolatinis noras ir prašymas kurti naujus bei tobulinti esamus produktus“, – įmonės patirtimi dalinasi J. Vyšniauskienė.

„Uoga Uoga“ intensyviai kuria naujus lietuviškus iš natūralių ingredientų gaminamus kosmetikos gaminius, kuriuos vertina ne tik lietuviai, bet ir latviai. Efektyvi jaunos įmonės veikla įvertina ir LR Ūkio ministerijos, kuri pernai metais „Uoga Uoga“ pripažino sėkmingiausia įmone Verslo naujoko kategorijoje.

„Norėdami Lietuvoje kurti naujus verslus, turime turėti daugiau drąsos, noro dirbti ir pozityviai mąstyti. Žinoma, labai padėtų ir palankesnė mokesčių, įmonių administravimo sistema, biurokratijos mažinimas steigiant ar valdant įmones“, – sako J. Vyšniauskienė.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!