- Reklama -
Naujų potyrių miegamajame suteiks vibratoriai poroms
Naujų potyrių miegamajame suteiks vibratoriai poroms

Kas yra vibratorius, greičiausiai, sakyti nereikia. Šis malonumų šaltinis paprastai siejamas su moterų potyriais, tačiau ne mažiau populiarūs yra ir poroms skirti vibratoriai, į miegamojo atmosferą įsukantys kur kas daugiau aistros ir, žinoma, malonumų. Tad jei mėgstate išbandyti šį tą naujo ar ieškote kažko, kas atgaivins prigesusius intymius santykius, vargu ar bus geresnis pasirinkimas nei vibratoriai poroms.

 Kuo išsiskiria abiem partneriams skirtas vibratorius?

Paprastai vibratorius naudojamas solo, tačiau tokiu atveju malonumą jaučia vienas žmogus. Bet jei sekso žaidimais užsiimama poroje, tuomet porai skirtas žaisliukas bus nepamainomas, kadangi jo teikiamas pulsacijas bei vibracijas vienu metu jaus abu partneriai.

Tokie vibratoriai yra ergonomiškų formų, todėl naudoti labai patogu. Dar daugiau komforto suteikia lengvas valdymas.

Šis unikalus, stilingas žaisliukas gali būti puiki priemonė, jei stokojate naujų pojūčių, norite antrajai pusei įteikti išskirtinę dovaną, dievinate tokius žaidimus miegamajame ar tiesiog norite nustebinti partnerį.

 Porų vibratoriai: kokį rinktis?

Šiuo atveju nekalbėsime apie spalvą ar formą, nes tai – individualu. Įprastose ar el. parduotuvėse rasite labai platų asortimentą, įvairią spalvų gamą, skirtingus dydžius ir vibratorių formas. Pasirinkite tai, kas Jums labiausiai patinka.

Tikslinga paminėti vibratorių tipus, kurie turėtų būti įvertinti renkantis šį žaisliuką. Galime išskirti du: klasikiniai porų vibratoriai ir valdomi nuotoliniu būdu. Pasirinkę klasikinį variantą valdymo mygtukus rasite ant prietaiso. Jie itin lengvai paspaudžiami, prieinami, todėl keblumų mėgaujantis malonumais nekils.

Nuotoliniu būdu valdomi vibratoriai poroms neabejotinai bus dar patogesni. Valdymo pulteliu moteris gali pati reguliuoti vibratoriaus darbą arba pultelį perleisti partneriui ir leisti jam valdymą perimti į savo rankas. Pastarasis variantas neabejotinai žadins maksimalų susijaudinimą bei geismą ir abiem suteiks naujų potyrių, o apie prigesusią aistrą akimirksniu pamiršite.

Dievinate drąsius sprendimus, jaudinančius nuotykius? Tuomet šį kompaktišką valdymo pulteliu reguliuojamą žaisliuką pasiimkite drauge į keliones, išvykas į gamtą ar kitur ir turėkite jaudinančią paslaptį – erotiškiems nuotykiams ribų nebebus!

 Kokios poroms skirtų vibratorių funkcijos?

Porų vibratoriai išsiskiria savo forma, kompaktiškumu, jie stilingi ir gana nedideli, tad dažnai neišbandžiusieji klausia, o ką su juo galima daryti? Štai čia ir slypi didžiulis tokių vibratorių pranašumas ir populiarumas – toks mažytis daikčiukas gali tiek daug… Daugelis jų turi net po kelias dešimtis panaudojimo galimybių!

Porai skirtas vibratorius gali atlikti masturbatoriaus funkciją, gali stimuliuoti klitorį, varpa, sueities metu stimuliuos ir sėklides, daugelis jų gali būti naudojami siekiant jaudinti tokias erogenines zonas kaip penio galvutė ar krūtų speneliai ir kita.

 Vibratoriai poroms internetu – patogu ir greita pirkti

Sutikime, ne kiekvienas gali nueiti į įprastą parduotuvę ir rinktis tokius sekso žaisliukus kaip vibratorius. Tad drovesniems tobulas variantas yra galimybę pirkti internetu. Pavyzdžiui, el. parduotuvėje Cupid.lt Jūsų laukia platus porų vibratorių pasirinkimas, išsamūs gaminių aprašymai, kainos bei realios produktų nuotraukos. Daugelį masina patrauklios akcijos, suteikiančios progą sutaupyti. O dar geriau tai, kad pirkinys pristatomas pakuotėje, neišduodančioje jos turinio – paprasta, patogu ir konfidencialu.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!