- Reklama -

Plaukelių šalinimas - koks būdas patikimiausias?
Plaukelių šalinimas – koks būdas patikimiausias?

Plaukelių folikulų galima rasti daugelyje mūsų kūno vietų, todėl neretai jie erzina tiek moteris, tiek ir vyrus. Visgi, dailiosios lyties atstovės yra kelis kartus reiklesnės plaukelių šalinimo klausimu, jos yra pasirengusios ne tik kentėti skausmą, tačiau ir išleisti didesnes pinigų sumas. Ar tai yra verta? Galbūt yra patikimesnių ir greitesnių plaukelių šalinimo būdų?

Ar skutimosi peiliukams vieta šiukšlinėje?

Vienu populiariausių plaukelių šalinimo būdų jau daugelį metų išlieka skutimosi peiliukai. Nors tai kartu yra ir pigiausias būdas atsikratyti nenorimų plaukelių, tačiau džiuginančiais rezultatais džiaugiamasi paprastai ne ilgiau nei dvi paras, o neretai ir dar trumpiau. Tai nutinka dėl to, jog metaliniai skutimosi peiliukų ašmenys nupjauna tik pačią plauko viršūnėlę, tad odoje esantis plauko svogūnėlis paliekamas augti. Negana to, naudojant skutimosi peiliukus padidėja tikimybė įsipjauti ir pažeisti odą.

Depiliacija vašku – per kančias, į …

Depiliacija karštu vašku ar vaško juostelėmis yra net kelis kartus efektyvesnis plaukelių šalinimo būdas nei anksčiau pristatyti skutimosi peiliukai. Visgi, grožis reikalauja aukų – norint nuo šešių savaičių iki dviejų mėnesių džiaugtis glotnia kojų, rankų ar pažastų oda, moterims ir merginoms tenka tikrąja to žodžio prasme iškęsti šią skausmingą procedūrą. Manoma, jog kelios sekundės skausmo ir vėliau sekantis odos depiliuotoje vietoje paraudimas yra gana nedidelė kaina, tačiau neatsakingai atliekama depiliacijos vašku procedūra gali palikti randelius ar nemenkai pažeisti itin jautrių kūno vietų odą.

Modernaus plaukelių šalinimo vėjo dvelksmas

Dar neseniai buvo džiaugiamasi vis didėjančia epiliatorių paklausa, tačiau šį išradimą jau spėjo pakeisti lazerinės epiliacijos procedūros. Tai vienas šiuolaikiškiausių ir odai draugiškiausių plaukelių šalinimo būdų, kurio metu klientai jaučia tik nedidelį dilgčiojimą toje kūno vietoje. Nors siekiant pačių geriausių rezultatų procedūras reikia kartoti keletą kartą, tačiau rezultatai matomi jau iškart po pirmo plaukelių šalinimo lazeriu karto. Visgi, šios procedūros nerasite eiliniuose grožio salonuose, mat jiems atlikti reikalinga itin kokybiška ir moderni lazerinė įranga, kurią įsigyti gali tik profesionalūs medicinos centrai ar privačios klinikos. Daugiau apie tai skaitykite: https://www.lazeriniscentras.lt/lt/paslaugos/plauku-salinimas-lazeriu

Plaukelių šalinimas neturi tapti viena nelaukiamiausių paros, savaitės ar mėnesio procedūrų, o tam reikia pasirinkti labiausiai poreikius ir galimybes atitinkančius gražinimosi būdus. Dar prieš priimant sprendimą svarbu įsiklausyti ir į tai, ką jums šnabžda jūsų kūnas – jis neklysta!

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!