- Reklama -

Audrius Nakas. KK nuotr.

Spalio 23-ją vienoje “Žinių radijo” laidoje apie “jaunąją Drąsos kelio partiją” užvaldžiusias jėgas kalbėjo šios partijos iškeltas kandidatas į Seimą Audrius Nakas.

Šis “visuomenininkas”, ankstyvą pavasarį įrašęs bei rinkimų išvakarėse išplatinęs “bulvaro sensacija” tapusį “pabendravimą su I.Degutiene”, apie savo atstovaujamą “Drąsos kelio” partiją, be kita ko, kalbėjo:”…Ten yra inkrustuota įvairių struktūrų žmonių…Deja, aš ten esu…Aš ten esu, ir darau viską, kad šiai politinei jėgai kiek įmanoma labiau pasisektų…”

A.Nakas parodė turįs omeny DK partijos rinkimų štabo vadovą V.Vasiliauską. “Rinkimų štabo vadovo pavardę žinote? Štai jums ir atsakymas. Apsuptis visa dabar Neringos Venckienės tai sako, kad situacija yra labai prasta… Tris mėnesius tas štabas darė viską, kad “Drąsos keliui” nepasisektų. Darė ne tik klaidas, bet ir sąmoningus dalykus, kad atbaidytų žmones…”, – guodėsi “Žinių radijo” laidoje A.Nakas praėjus kelioms valandoms po to, kai tą pačią spalio 23 dieną DK partija pareiškė atsiribojanti nuo šio “visuomenininko” manipuliacijų su pokalbio įrašu.

KK inf.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!