- Reklama -

Kauno apygardos teismas. KK nuotr.

Kauno miesto apylinkės teismas patvirtino ikiteisminio tyrimo metu surinktus įrodymus, jog praėjusių metų kovą marijampolietis E. B, tuo metu atlikęs laisvės atėmimo bausmę Alytaus pataisos namuose, melagingai pranešė apie užminuotą Kauno apygardos teismą.

Dvidešimt penkerių metų E. B. prieš teismą stojo jau ne pirmą kartą. Praeityje jaunuolis jau penkis kartus teistas dėl vagysčių ir viešosios tvarkos pažeidimų.

Kauno miesto apylinkės teismas už melagingą pranešimą apie visuomenei gresiantį pavojų skyrė E. B. 30 parų areštą, tačiau subendrinus prieš kelis metus įvykdytų nusikaltimų Marijampolės rajono apylinkės teismo skirtas bausmes, kaltinamajam skirta galutinę dvejų metų ir keturių mėnesių laisvės atėmimo bausmę. Bausmę E. B. turės atlikti pataisos namuose.

Kaltinamasis prisipažino padaręs šią nusikalstamą veiką, aiškindamas, jog tai padarė iš kvailumo. O paklaustas, kodėl būtent paskambino į Kauno apygardos teismą, atsakė, jog žinojo tik to teismo telefono numerį.

Šioje baudžiamojoje byloje buvo pareikštas civilinis ieškinys, kurį teismas tenkino ir priteisė iš E. B. daugiau nei 13 tūkst. litų.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!