- Reklama -
„Jeigu D.Grybauskaitei rinkimai susiklostytų sėkmingai, tai Lietuvos žmonių laukia dar baisesnės „pagirios“, nei buvusios po ankstesnių „tautos gelbėtojų“: A.Paulausko, V.Uspaskich, R.Pakso ir A.Valinsko“, - sako A.Paleckis.

Pasitvirtino pačios niūriausios prognozės dėl eurokomisarės Dalios Grybauskaitės politinės orientacijos.

Paskelbusi apie ketinimus kandidatuoti rinkimuose į Prezidento postą, D.Grybauskaitė atvirai deklaravo savo reakcinį požiūrį į Lietuvos žmonių pasipriešinimą konservatorių inicijuotiems ir įgyvendinamiems „naktiniams įstatymams“.

Kaip bene svarbiausią priežastį, jos pačios žodžiais, kodėl ji nusprendžiusi parodyti „pareigos jausmą“, yra sausio 16 d. įvykiai prie Seimo. „Kaip profesionalė mačiau, kokia ekonominė ir politinė situacija klostosi šalyje, – sakė ji, – taip pat pamačiau tam tikrų jėgų norą destabilizuoti padėtį.“

Kol kas tik „Fronto“ partija premjero Andriaus Kubiliaus lūpomis yra apkaltinta kaip riaušių prie Seimo organizatorė.

„Ta proga turime priminti Lietuvos žmonėms eurokomisarės pasisakymus, kuriais ji išreiškė pritarimą mokesčių didinimui ir net ragino dar labiau juos didinti“, – sakė „Fronto“ partijos pirmininkas Algirdas Paleckis.

Sausio 16-ją Lietuvos žmonės susirinko prie Seimo pareikšti nepritarimą smulkaus verslo žlugdymui, mokestinių lengvatų naikinimui bei mokesčių didinimui, ką tuomet beatodairiškai stengėsi įgyvendinti nauja Seimo valdančioji dauguma. D.Grybauskaitė patvirtino, jog žmonių reikalavimus atšaukti juos žlugdančius „naktinius įstatymus“ laiko „padėties destabilizavimu“.

„Kaip galima kandidatė į aukščiausią šalies politinį postą, D.Grybauskaitė ateina ne kurti, o kovoti su dalimi tautos, kasdien sunkiu darbu kovojančios dėl išgyvenimo“, – sakė A.Paleckis.

Jo teigimu, tuo stebėtis nereikia, nes D.Grybauskaitė yra tipiška senosios sovietinės nomenklatūros atstovė, ją palaiko konservatoriai bei socialdemokratų elitas, monopolistų grupuotės, ji atstovaujanti ir ginanti tarptautinių monopolijų interesus. „Fronto“ partija dėkoja D.Grybauskaitei už atvirumą, tokią aiškią, kariniais terminais kalbant, dispoziciją.

„Jeigu D.Grybauskaitei rinkimai susiklostytų sėkmingai, tai Lietuvos žmonių laukia dar baisesnės „pagirios“, nei buvusios po ankstesnių „tautos gelbėtojų“: A.Paulausko, V.Uspaskich, R.Pakso ir A.Valinsko“, – sakė A.Paleckis.

2009-02-26

 

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!