- Reklama -
Arūnas Valinskas aktyviai ruošiasi Prezidento rinkimams

Atrodo, kad vis tik pramogų pasaulio „ryklio“ Arūno Valinsko žmonai dainininkei Ingai Valinskienei teks tenkintis politikės Seime karjera ir galbūt vadovauti jos vyro įkurtai Prisikėlimo partijai, nes tam tikri požymiai rodo, kad per Prezidento rinkimus bus „statoma“ ne ant Ingos Valinskienės, bet ant Arūno Valinsko kandidatūros.

„MG Baltic“ koncerno valdomo interneto portalo Alfa.lt ir „Baltijos tyrimų“ atlikta gyventojų apklausa rodo, kad Arūnas Valinskas – ne tik tarp patikimiausių visuomenės veikėjų, bet ir kandidatų į prezidentus dešimtuke.

Pasak apklausos, A.Valinskas savo populiarumu jau pralenkė Naujosios sąjungos pirmininką A.Paulauską, Socialdemokratų partijos garbės pirmininką A.Brazauską, Darbo partijos pirmininką V.Uspaskich, premjerą G.Kirkilą ir net buvusį „mylimiausią“ Lietuvos žmonių visuomenės veikėją Vytautą Grigaravičių.

Tačiau jei rinkimai į prezidentus vyktų dabar, vis dėlto antrajame ture dėl Lietuvos prezidento posto kautųsi ne A.Valinskas ar A.Paulauskas, bet Dalia Grybauskaitė ir Rolandas Paksas.

Tiesa, pasak tyrimų, D.Grybauskaitės reitingai per mėnesį nukrito 1 proc.

Spėjame, kad jie ir toliau „kris“, kadangi D.Grybauskaitė tikrai nebus tinkama kandidatė tam tikroms interesų grupėms.

Tuo tarpu atkreipus dėmesį į tai, kaip Arūną Valinską reklamuoja koncerno „MG Baltic“ (D.Mockus) valdoma žiniasklaida, galima susidaryti prielaidą, kad Prisikėlimo partija ir Arūnas Valinskas kaip kandidatas į prezidentus – „MG Baltic“ projektas.

2008-06-24

 

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!