- Reklama -

Alytaus miesto meras Jurgis Krasnickas socialiniame tinkle paskelbė, kad paviešinti pokalbiai - tai atstumtos moters kerštas

Alytaus miesto meras Jurgis Krasnickas socialiniame tinkle paskelbė  “Atvirą laišką pokalbių įrašinėtojai Laurai Radzevičiūtei”:  „Noriu, kad žmonės išgirstų viską“

“Atstumtos moters kerštas ir pilietiškumas – dvi visiškai skirtingos kategorijos. Užtenka jomis manipuliuoti ir klaidinti visuomenę. Todėl reikalauju, kad Laura Radzevičiūtė, už šiurkščius darbo drausmės pažeidimus iš pareigų atleista buvusi Alytaus miesto teatro direktorė, paviešintų turimus visus – neiškarpytus ir nesumontuotus – neteisėtai įrašytus pokalbius su manimi.

Net ir neturėdamas jų įrašų, puikiai prisimenu, kada, apie ką ir kokiomis aplinkybėmis su L. Radzevičiūte esu kalbėjęs. Kadangi ji šiuos pokalbius prieš savo atleidimą slapta įrašinėjo, o artėjant rinkimams pradėjo viešinti iš atskirų žodžių sumontuotus fragmentus, turiu pilną teisę manyti, kad ji taip elgiasi, siekdama savanaudiškų tikslų arba vykdydama ja manipuliuojančių žmonių užsakymus.

Dar apmaudžiau, jeigu tai viso labo tėra atstumtos moters kerštas. Ir tokiame elgesyje nėra jokio pilietiškumo. Ir neiškarpytų, nesumontuotų pokalbių paviešinimas aiškiai tai parodytų. Be tikrųjų jame aptarinėtų reikalų, jis atskleistų ir tikrąsias L. Radzevičiūtės vertybes bei asmeninio gyvenimo detales, susijusias su oficialiai šeimą turinčiu, bet šeimos vertybes pamynusiu politiku, siekiančiu Alytaus miesto savivaldybės tarybos nario mandato.

Šįryt kreipiausi į Alytaus apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą, prašydamas nedelsiant įvertinti L. Radzevičiūtės veiksmus, darant neteisėtus įrašus ir viešinant visuomenę dezinformuojančius jų montažus, nustatyti jai talkinančius asmenis bei jų tikruosius motyvus.

Visuomet tikėjau ir tikėsiu žmogaus bendravimo su žmogumi verte. Visuomet tikėjau ir TIKĖSIU, kad nuoširdus ir atviras pokalbis yra prabanga, kurią sau gali leisti tik tas, kas neturi ko slėpti. Visuomet buvau ir būsiu tik žmogus, kuris moka ir džiaugtis, ir pykti, ir visus savo jausmus visomis žmogiškomis formomis reikšti.

Jeigu nusikeikti yra nuodėmė, aš pasiryžęs už ją atlikti bet kokią man skirtą atgailą, nes didesnių nuodėmių nepadariau”, – socialiniame tinkle “Facebook” paskelbė Alytaus miesto meras Jurgis Krasnickas.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!