- Reklama -

TV laidų vedėjas Andrius Rožickas nesupranta, kodėl A.Ramanauskas jo ne nemėgsta, o nekenčia. "Gal vaikystėje juos seksualiai išnaudojau?" - klausia A.Rožickas. Nuotr. iš asmeninės "Facebook" paskyros

TV laidų vedėjas Andrius Rožickas savo paskyroje “Facebook” aprašė įspūdžius iš prekybos centro, kur susidūrė su A.Ramanausku.

“Šiandien po milijono metų susidūriau akis į akį su Ramanausku ir negalėjau patikėti, kokią stiprią neapykantą jis man jaučia. Žodžiu taip, matau prekybos centre priešais ateinantį ramanių su dama. Kažkaip savaime šypteliu, o jis žvelgdamas į akis rėžia, – ką čia tas kaunietiška žiurkė ir šūdas veikia? Opa, galvoju, nu gerai, davai persimeskim žodeliu – eik tu n*****, pasakau nueidamas. Tuomet jis visas drebėdamas pripuola prie manęs, stveria už atlapų ir vos susitvardo nedavęs į nosį. Pasijuntu kaip gėjus pabučiavęs Gražulį. Visiškai sutrinku, nes nesu psichas, kad kaučiausi su psichu. “Kas tau yra? ko čia draskaisi?” – klausiu. “Tu mane pirmas įžeidei,” – iškošia jis. “Kaip? kada?” Bet jis apsisuka ir tolsta. Ir kai atsitokėju iš apstulbimo, man iškyla klausimas apie tokią nesveiką neapykantą. Jeigu ne jis pats, tai gal kas nors gali man atsakyt, kodėl jis, kaip, beje, ir jo pakalikas Užkalnis, ko jie taip manęs nekenčia? Būtent, ne nemėgsta, o nekenčia. Gal aš pavogiau iš jų ką nors? Gal juos vaikystėje seksualiai išnaudojau?” – savo “Facebook” paskyroje klausia Andrius Rožickas.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!