- Reklama -

Bronis Ropė

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) Tarybos patvirtintas kandidatas į Lietuvos Prezidentus Bronis Ropė šiandien oficialiai VRK užregistruotas politinės kampanijos dalyviu. Jo rinkimų štabui vadovaus LVŽS pirmininkas Ramūnas Karbauskis.

“Negaliu taikstytis su tuo, kad šiandien valdžia gyvena sau, o žmonės – sau. Laikas pagaliau įsiklausyt į tai, ko nori paprastas žmogus ir priversti valdžią dirbti jam. Gražinkime valstybę žmonėms, stiprinkime savivaldą, gerbkime žmonių valią išsakyta referendume. Ilgus metus tvarkydamas savivaldos reikalus sukaupiau pačios įvairiausios patirties. Bet svarbiausia – supratau, kad nėra tokių problemų, kurių negalima išspręsti. Jei tik girdi paprastą žmogų ir turi stuburą. Stuburą laikytis duoto žodžio, nekeisti nuomonės, galvoti savo galva ir dirbti dėl geresnio gyvenimo visiems, o ne sau. Mano tokia „natūra“. Tiesiog negaliu sėdėti sudėjęs rankų, kai matau, kad galima padaryti geriau” – sako kandidatas Bronis Ropė.

Užsienio politikoje kandidatas pasisako už konfederacinę, o ne federacinę Europą; mano, kad Lietuvos žemė turi priklausyti tik šalies piliečiams; nepalaiko valdančiųjų planų, jo teigimu, skubotai, žmonių sąskaita ir prieš jų valią atsisakyti lito.

Bronis Ropė – viešosios politikos profesionalas. Jis gimė 1955 metais Ignalinos rajone 9 vaikų šeimoje, nuo 1995 m. – Ignalinos rajono meras. Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos Valdybos pirmininkas, Europos Tarybos Vietos ir regionų valdžios kongreso narys, Savivaldybių asociacijos vice-prezidentas. Vedęs, kartu su žmona Danute užaugino du sūnus. 2011 metais buvo išrinktas geriausiu meru Lietuvoje. Jo pasiūlytas modelis išjudino renovacijos procesą Lietuvoje.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!