- Reklama -
Prezidentė Dalia Grybauskaitė. Nuotr. iš lrp.lt
Prezidentė Dalia Grybauskaitė. Nuotr. iš lrp.lt

Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė pergalės Ukrainos Prezidento rinkimuose proga pasveikino Volodymyrą Zelenskį.

Pasak šalies vadovės, per pastaruosius metus Ukraina ir jos žmonės patyrė daugybę iššūkių, tačiau kartu parodė ir didelį ryžtą, pasiaukojimą ir dvasios stiprybę, gindami savo šalį ir jos laisvę, dirbdami dėl stiprios ir europietiškos valstybės.

Ukrainos piliečių išreikštas didelis pasitikėjimas, anot Prezidentės, yra svarbus įpareigojimas atsakingai stiprinti visos šalies ir jos gyventojų gerovę bei vienyti šalį, telkiant Ukrainos žmones dėl taikos, saugumo ir šalies nepriklausomybės užtikrinimo.

Valstybės vadovė dar kartą patvirtino, jog Lietuva ir jos piliečiai visada bus patikimi Ukrainos žmonių sąjungininkai, remiantys tolesnę visapusių Ukrainos ryšių su Europa ir transatlantine bendruomene plėtrą.

Šalies vadovė išrinktajam Prezidentui palinkėjo visokeriopos sėkmės ir išminties einant šias labai svarbias pareigas ir dirbant visų Ukrainos žmonių labui, o visiems ukrainiečiams – stiprybės, vienybės, taikos ir klestėjimo.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!