- Reklama -
Darbo partijos pirmininkas V.Uspaskich

Šiandien, birželio 10 d. posėdžiavęs Darbo partijos prezidiumas nusprendė sudaryti darbo grupę, kuri pradėtų konsultacijas dėl galimo bendradarbiavimo su kitomis politinėmis partijomis.

„Darbo partija pirmoji patvirtino savo programos strategines kryptis, iškėlė kandidatus vienmandatėse rinkimų apygardose, todėl dabar mes pradedame ruošti veiksmų planą dėl galimo bendradarbiavimo su kitomis politinėmis partijomis. Mes dar nematėme kitų partijų rinkimų programų, todėl kai jos bus pristatytos, pradėsime ieškoti galimų sąlyčio taškų — partijų kurių programinės nuostatos yra artimiausios Darbo partijos nuostatoms, kad kartu galėtume formuoti valdančiąją daugumą ir Vyriausybę po Seimo rinkimų“, — sakė Darbo partijos pirmininkas Viktoras Uspaskich.

Į derybinę grupę šiuo metu yra deleguotas Darbo partijos pirmininkas V. Uspaskich ir jo pavaduotoja Loreta Graužinienė. Artimiausiu metu prie jų prisijungs dar vienas partietis, kurį pasirinks partijos pirmininkas.

V. Uspaskich prasitarė, kad neoficialios derybos su galimais partneriais jau vyksta, o vardijamas galimus Darbo partijos partnerius jis paminėjo Valstiečių liaudininkų sąjungą, „Tvarkos ir teisingumo“ partiją, Naująją sąjungą bei Liberalų ir centro sąjungą.

2008-06-10

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!