- Reklama -
Darbo partijos pirmininkui V,Mazuroniui numatytos premjero pareigybės, V.Gedvilui - krašto apsaugos ministro portfelis. KK nuotr.
Darbo partijos pirmininkui V,Mazuroniui numatytos premjero pareigybės, V.Gedvilui – krašto apsaugos ministro portfelis. KK nuotr.

Trečiadienį įvyko Darbo partijos spaudos konferencija, kurioje Darbo partijos pirmininkas Valentinas Mazuronis, Darbo partijos pirmininko pirmasis pavaduotojas Vytautas Gapšys, Seimo Darbo partijos frakcijos seniūnas Kęstutis Daukšys bei Seimo Darbo partijos frakcijos narys Artūras Paulauskas paskelbė partijos kandidatus į būsimą valdančiosios koalicijos Vyriausybę.

Darbo partijos kandidatai į būsimą Vyriausybę yra šie:

Ministras Pirmininkas – Valentinas Mazuronis;

Sveikatos apsaugos ministrė – Dangutė Mikutienė;

Vidaus reikalų ministras – Artūras Paulauskas;

Teisingumo ministras – Giedrius Mozūraitis;

Finansų ministras – Kęstutis Daukšys;

Ūkio ministras – Gediminas Vagnorius;

Krašto apsaugos ministras – Vydas Gedvilas;

Aplinkos ministras – Raimundas Paliukas;

Susisiekimo ministras – Darius Ulickas.

„Mes paskelbėme 9 pozicijas į būsimos Vyriausybės sudėtį, nes į penkias kitas pozicijas – kultūros, socialinės apsaugos ir darbo, švietimo ir mokslo, energetikos bei žemės ūkio – jau esame delegavę savo ministrus. Kandidatus į šias pozicijas svarstysime tik šiems ministrams baigus savo kadenciją einamose pareigose.  Taip pat neskelbėme kandidato į užsienio reikalų ministro pareigas, nes pagal Lietuvos Respublikos Konstituciją, dėl šios pozicijos turėsime kartu rasti bendrą sutarimą su Vyriausybe ir Prezidente“, – sakė Darbo partijos pirmininkas Valentinas Mazuronis.

Spaudos konferencijos metu Darbo partijos pirmininkas įvardijo ir tris svarbiausius prioritetus, kuriuos jis imtų vykdyti eidamas Premjero pareigas: viešojo sektoriaus radikali reforma, gyventojų pajamų bei perkamosios galios didinimas, dar didesnis gyventojų saugumas.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!