- Reklama -
Darbo partijos frakcijos Seime seniūnė V.Baltraitienė

Aiškėjant Seimo narių, galimai susijusių su Specialiųjų tyrimų tarnybos atliekamu tyrimu Kaune, Darbo partijos frakcija atkreipia dėmesį į tai, kad aukščiausi šalies pareigūnai gali daryti spaudimą arba bandyti įtakoti teisėsaugos institucijas, siekiant numarinti šią bylą.

„Pasirodžiusi informacija liudija, kad gali būti kaltinami žinomi politikai, todėl manome, kad bus siekiama „užglaistyti“ šiuos įtarimus. Darbo partija ne kartą patyrę, kaip gali būti daromas spaudimas atliekamam tyrimui, kad būti priimti tam tikrom politinėm jėgom reikalingi sprendimai. Manome, kad aukščiausi šalies pareigūnai ir politikai bandys įtakoti ir šią bylą, todėl prokurorus būtina apsaugoti nuo galimo spaudimo“, — sako Darbo partijos frakcijos seniūnė Virginija Baltraitienė.

Anot V. Baltraitienės, Darbo partijos frakcija norėtų žinoti visą tiesą apie atliekamą tyrimą. Frakcija tikisi, kad šioje byloje minimi Seimo nariai patys, nelaukdami atitinkamų prokuratūros veiksmų, pasiaiškins savo kolegoms ir, jeigu prireiks, stabdys savo įgaliojimus.

Lrytas.lt šaltinių duomenimis, su šiuo skandalu gali būti susijęs Seimo pirmininkas Viktoras Muntianas ir konservatorė Rasa Juknevičienė.

2008-03-18

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!