- Reklama -

A.Kubilius pasiūlė A.Butkevičiui jau rytoj surengti tarppartinį pasitarimą dėl Rusijos diskriminacinių veiksmų. KK nuotr.

Seimo Opozicijos lyderis Andrius Kubilius ir Seimo narys Audronis Ažubalis kreipėsi į Ministrą Pirmininką Algirdą Butkevičių ir užsienio reikalų ministrą Liną Linkevičių kviesdami bendroms konsultacijoms dėl diskriminacinių Rusijos veiksmų.

„Daugiau kaip prieš mėnesį pradėtas Lietuvos piliečių, verslininkų diskriminavimas Rusijos pasienyje bei naujos sankcijos, kuriomis blokuojamas produkcijos eksportas į Rusiją, yra itin rimta priežastis imtis neatidėliotinų priemonių Lietuvos interesams ginti. Tam reikalingi ryžtingi ir koordinuoti visų Lietuvos politikų sprendimai ir veiksmai. Todėl kviečiame nedelsiant pradėti tarppartines konsultacijas, kurių metu būtų apsvarstyti strateginiai Lietuvos politikos dėl Rusijos principai bei reagavimas į dabartinį Lietuvos verslo žlugdymą. Siekdami šio tikslo, siūlome jau rytoj, suderintu laiku, surengti pirmą tokį pasitarimą“, – pranešama Seimo TS-LKD atstovų kreipimesi.

KK inf.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!