- Reklama -

Dr. Mindaugo Puidoko suburta koalicija „Pirmiausia – Lietuva!”, kurią sudaro Lietuvos krikščioniškosios demokratijos partija (LKDP), Žemaičių partija ir generolo Valdo Tutkaus komanda šiandien patvirtino kandidatų sąrašą į Europos Parlamentą (EP).

Koalicija pristato politikus – išsilavinusius savo šalies patriotus, kuriuos vienija siekis rinktis TAIKĄ ir ginti tradicines vertybes, šeimas ir Lietuvą nuo valstybę griaunančios liberalkonservatorių politikos. Koaliciją sudariusių partijų sąrašai surinkus parašus bus apjungti į vieną. Žemaičių partijos kandidatų sąraše yra jos pirmininkė Irena Stražinskaitė-Glinskienė, teisininkas Erikas Pavlovičius, režisierius Vytautas Mikalauskas, žymus Žemaitijos kultūros puoselėtojas, auginantis žemaitukų veislės žirgus Marijus Čekavičius, gydytojas, profesorius Algimantas Kirkutis, teisės prof. Saulius Arlauskas, teisės prof. Ryšardas Burda ir kiti.

Kandidatas į prezidentus V. Tutkus sako: „Remiu koaliciją ,,Pirmiausia – Lietuva!” rinkimuose į Europos Parlamentą, nes svarbu jungti ir stiprinti Lietuvą norinčias išsaugoti jėgas”. Koaliciją į EP vedantis jos lyderis Seimo narys M. Puidokas sako: „Kartu su vertybiniu pagrindu susibūrusia komanda šiam žingsniui pasiryžau, nes šie rinkimai realiai gali būti paskutinis šansas pasipriešinti Lietuvos valstybingumą naikinančiam Europos Sąjungos (ES) federalizacijos projektui ir visoje Europoje vykstančiam žemės ūkio naikinimui.”

LKDP sąraše taip pat yra aktorius Žilvinas Tratas, teisininkas Kęstutis Juočeris, per pandemiją subūręs diskriminuojamus studentus ir iškovojęs teisę rinktis skiepytis ar ne, verslininkė Meida Šabūnienė, dr. Gediminas Marcinkevičius, buvusi LKDP pirmininkė Gitana Nevulienė, VDU docentė dr. Nijolė Čiučiulkienė, Metų kaunietės konkurso nugalėtoja, VU docentė dr. Dileta Jatautaitė ir kiti.

Žemaičių partijos pirmininkė I. Stražinskaitė-Glinskienė teigia: „Atėjo laikas dar vienam lemiam mūšiui už valstybės išsaugojimą.” E. Pavlovičius mano: „Kelio atsitraukimui neturime, nes kitaip valstybės klanų mums stumiama degradacija sunaikins Lietuvą arba pavers ją tokia vieta, kurioje tradicines vertybes palaikantys žmonės ir jų šeimos negalės gyventi.”

Veikti būtina jau dabar. Jei Europos Parlamente Lietuvos neatstovaus atsakingi, išsilavinę ir turintys tvirtas vertybes žmonės – situacija toliau blogės. Ir tai įgaus vis didesnį pagreitį.

Mes patys esame atsakingi už savo šeimų ir vaikų ateitį.

„Pokyčiai valstybėje labai priklauso ir nuo ES politikos, todėl esame pasiruošę dalyvauti rinkimuose į Europos Parlamentą, kuriuose visus kviečiu balsuoti už koaliciją „Pirmiausia – Lietuva!” – sako dr. M. Puidokas.

Koalicijos „Pirmiausia – Lietuva!” kandidatai, išrinkti į Europos Parlamentą, įsipareigoja:

-rinktis taiką kuriančią politiką Lietuvoje ir Europoje;

-pasipriešinti Lietuvos valstybingumą naikinančiam ES federalizacijos projektui ir palaikyti savarankiškų bei pilnateisių ES valstybių narių tvarkos išsaugojimą!

-atstovauti ir ginti tradicines vertybes, jas stiprinti bei pasipriešinti visuomenės vertybinius pamatus ardančiai politikai;

-siekti Lietuvoje supaprastinti sąlygas referendumo organizavimui ir taip užkirsti kelią ES žalingų sprendimų prievartiniam diegimui mūsų šalyje;

-nepritarti ES sprendimams, kurie naikina žemės ūkį ir miškus;

-Pirmiausia – Lietuva. Tėvynės interesus visada iškelti į pirmą vietą – užsienio politika turi tarnauti Lietuvos žmonių interesams, o visi politiniai sprendimai turi būti daromi įvertinus juos per šalies ekonominio augimo ir saugumo prizmę;

-palaikyti konstitucinę tėvų bei globėjų teisę ir pareigą nevaržomai rūpintis vaikų ir globotinių religiniu bei doroviniu auklėjimu pagal savo įsitikinimus;

-remti politiką, kuri stiprina šeimas. Šeimą suprantant kaip tėtį, mamą, vaikus, senelius, kurie sudaro mūsų valstybės pagrindą;

-palaikyti griežtą kovą su nusikalstamais narkotikų platinimo, pedofilijos ir prekybos žmonėmis tinklais.

Ši koalicija visada už tai, kad pirmiausia – Lietuvos ir jos žmonių interesai! Dirbkime Dievui, Tėvynei, Šeimai!

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!