- Reklama -

E.Lementauskas

Konservatoriai savo rinkėjams vėl siūlo lipti ant to paties grėblio: kaip ir prieš ketverius metus žada renovuoti iš peties, sako parlamentaras Evaldas Lementauskas.

Nors vietoj žadėtų renovuoti 1150 daugiabučių, per konservatorių valdymo laikotarpį buvo renovuota vos apie 200 namų, o už milijonines lėšas, skirtas pastatų renovacijai, premjeras ketina pirkti tris sraigtasparnius, ši partija vis tiek žarsto pažadus išjudinti renovacijos programą.

Akivaizdu, kad per ketverius metus renovacijos projektas praktiškai nepajudėjo iš mirties taško, bet konservatoriai vėl svaičioja apie naująjį, dabar tai jau tikrai būsiantį sėkmingu, renovacijos modelį, pagal kurį sprendimus dėl pastatų renovacijos priims ir renovacijos planus ruoš konkreti savivaldybė.

Pasak E. Lementausko, modelis galbūt ir efektyvus, tačiau ši partija tikrai nesugebės jo įgyvendinti. Visos konservatorių kalbos apie renovacijos skatinimą, prieštarauja jų darbams ir atrodo absurdiškai.

„Konservatoriai galėtų pasistengti būti sąžiningais bent jau su nuolatiniais savo rinkėjais ir nedalyti pažadų, kurių tikrai nesistengs įgyvendinti. Jie turėtų liautis sekti pasakas apie renovaciją ir iškart sakyti, kad po ketverių metų, 2016-aisiais ketina už renovacijai skirtas lėšas pirkti jau nebe tris sraigtasparnius, o tris tankus ar net povandenį laivą“, – ironizuoja E. Lementauskas.

Seimo nario įsitikinimu, Vyriausybės sprendimas iš specialaus daugiabučių renovavimo fondo „JESSICA“ skirti beveik 40 milijonų eurų trijų sraigtasparnių pirkimui yra nelogiškas ir privalo būti atšauktas.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!