- Reklama -

M.Daukšos vidurinei mokyklai premjeras padovanojo viltį - kad bus išpildyta mokyklos svajonė tapti ilgąja progimnazija. KK nuotr.
Rugsėjo 1-osios šventė M.Daukšos vidurinėje mokykloje. KK nuotr.
Rugsėjo 1-osios šventė M.Daukšos vidurinėje mokykloje. KK nuotr.
M.Daukšos vidurinę mokyklą baigė ir premjero patarėjas V.Valentinavičius. KK nuotr.
Rugsėjo 1-osios šventė M.Daukšos vidurinėje mokykloje. KK nuotr.

Vilniaus Mikalojaus Daukšos vidurinės mokyklos mokiniams ši mokslo metų pradžia kaip niekad džiugi: su mokslo metų pradžia mokinius, mokytojus ir mokinių tėvelius pasveikinęs premjeras Andrius Kubilius pažadėjo išpildyti didžiausią šios mokyklos svajonę.

Be to, kad iki mokyklos 50 metų jubiliejaus, kuris bus švenčiamas kitais metais, ši mokykla bus pilnai renovuota, bus išpildyta didžiausia šios mokyklos mokinių, tėvelių ir mokytojų svajonė – M.Daukšos vidurinei mokyklai bus suteiktas ilgosios progimnazijos statusas. Tai reiškia, kad mokiniai čia galės mokytis nuo pirmos iki dvyliktos klasės, mokykla nebus skaidoma.

Tai ne pirma rugsėjo pirmosios šventė M.Daukšos vidurinėje mokykloje, kuomet mokinius su mokslo metų pradžia pasveikino A.Kubilius. Premjeras į šią mokyklą dažnai sugrįžta rugsėjo 1-ąją, nes jis pats kadaise baigė šią vidurinę mokyklą. „Pamenu, kaip atėjau į tik ką pastatytos naujos mokyklos pirmą klasę“, – mokiniams pasakojo A.Kubilius.

Šioje mokykloje premjeras buvo mokomas ir lotynių kalbos. „Tik neklauskit, ar ką nors prisimenu“, – juokavo premjeras.

Rugsėjo 1-osios šventėje dalyvavo ir Ministro pirmininko patarėjas V.Valentinavičius, taip pat baigęs šią vidurinę mokyklą.

Mokslo metų pradžios šventėje sveikinimo žodį tarė ir M.Daukšos vidurinei mokyklai Vilniaus miesto savivaldybės vėliavą padovanojo Vilniaus miesto tarybos narys Juras Požėla.

KK inf.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!