- Reklama -

Parlamentaras siūlo KAM ministrę Rasą Juknevičienę patikrinti melo detektoriumi. KK nuotr.

Viešojoje erdvėje apsirodžius informacijai, kad krašto apsaugos ministrė Rasa Juknevičienė meluoja dėl būtinumo pirkti 3 naujus sraigtasparnius iš daugiabučių namų renovacijai skirtų lėšų, mat pastarieji gali tarnauti dar bent 14 metų, Seimo frakcijos „Tvarka ir teisingumas“ seniūnas Valentinas Mazuronis kreipiasi į Premjerą Andrių Kubilių, reikalaudamas kuo skubiau ministrę patikrinti melo detektoriumi ir išsiaiškinti, sako ji vis dėlto tiesą, ar ne.

„138 milijonai litų, kurie planuojami skirti sraigtasparniams įsigyti, iš tikrųjų yra labai didelė suma. Akivaizdu, kad juos pirkti už daugiabučių renovacijos pinigus yra visiška nesąmonė. Tačiau iškilus dar vienam klausimui, ar jie apskritai reikalingi Lietuvai anksčiau nei po 14 metų, per kuriuos jie sėkmingai gali tarnauti, būtina nedelsiant tai išsiaiškinti. Juolab, kad nuostoliai valstybei nupirkus sraigtasparnius būtų žymiai didesni nei tuo atveju, dėl ko melu buvo apkaltinti ir melo detektoriumi skubiai tikrinti FNTT vadovai.

Turėkime omenyje, kad bet koks kitas tyrimas gali užtrukti, o stengiantis kuo galima greičiau išspręsti klausimą ir imtis būtinų priemonių, racionaliausias būdas yra krašto apsaugos ministrę kuo skubiau patikrinti melo detektoriumi“, – teigė V. Mazuronis.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!