- Reklama -
KK šaltiniai teigia, kad A.Paulauskas jau nebevaldo situacijos partijoje - jos faktinis vadovas yra A.Monkevičius

„Karšto komentaro“ šaltiniai iš Naujosios sąjungos teigia, kad partijos vadovas Artūras Paulauskas faktiškai nebekontroliuoja padėties partijoje, ir kad praktiškai dėl visų sprendimų lemiamą žodį taria buvęs švietimo ministras, Seimo narys A.Monkevičius. O jam, „Karšto komentaro“ duomenimis, patarinėja buvęs Prezidento Valdo Adamkaus patarėjas Darius Kuolys.

A.Monkevičiaus ir D.Kuolio mėgstama susitikimų vieta – Vilniaus universalinėje parduotuvėje viršutiniame aukšte esanti kavinė. Ten juos ne kartą yra matę „Karšto komentaro“ šaltiniai.

Anksčiau „Karšto komentaro“ paklaustas, kaip gerai pažįsta Darių Kuolį, A.Monkevičius atsakė, jog jie „bendrauja kaip buvę švietimo ministrai“, be to, esą Darius Kuolys jį kviečiąs į televizijos laidas.

Tuo tarpu „Karšto komentaro“ šaltiniai iš Naujosios sąjungos mano, kad nustūmęs į antrą planą A.Paulauską ir tapęs faktiniu Naujosios sąjungos vadovu A.Monkevičius vykdo Naujosios sąjungos „suvalgymo“ planą.

„Jūs pažiūrėkite – iš Naujosios sąjungos nieko neliko: ji neveikli, negyvybinga ir be iniciatyvos. Visiškai mirusi partija. Neabejoju, kad Naujajai sąjungai „numirus“, A.Monkevičius atžygiuos į Seimą D.Kuolio „pilietinės visuomenės“ arba konservatorių partijos kandidatų sąraše“, – išsakė savo nuomonę „Karšto komentaro“ šaltiniai iš Naujosios sąjungos.

Pasak jų, be A.Monkevičiaus, Naujojoje sąjungoje dar „žodį turi“ ir Seimo narė Nijolė Steiblienė. „Jos pusbrolis yra „Lietuvos ryto“ vyriausiasis redaktorius G.Vainauskas, todėl visi bijo, kad, jeigu nepritars N.Steiblienės nuomonei, tai bus „sukalti“ „Lietuvos ryte“, – sakė KK šaltiniai.

2008-02-21

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!