- Reklama -
Lietuvos politikams, ketinantiems kandidatuoti į LR prezidentus, kelia susierzinimą aukšti D.Grybauskaitės reitingai

„Karšto komentaro“ duomenimis, pagal sociologines apklausas esanti geidžiamiausia kandidatė į Lietuvos Respublikos prezidentus eurokomisarė Dalia Grybauskaitė įkalbinėjama nekandidatuoti į LR prezidentus.

„Gal žmonėms ji ir patinka, tačiau ir Lietuvoje yra pakankamai asmenybių, galinčių tapti Prezidentu“, – sakė KK šaltiniai iš vieno Prezidento rinkimams jau besirengiančio kandidato aplinkos.

Jie mano, kad iki Prezidento rinkimų, kurie įvyks jau kitais metais, D.Grybauskaitės kandidatavimu nesuinteresuotiems asmenims pavyks ją įkalbėti atsisakyti minties dalyvauti Prezidento rinkimuose.

„Ji turi suprasti, kad jai nebus leista tapti Lietuvos Prezidente“, – sakė KK šaltiniai.

Tuo tarpu „Karšto komentaro“ šaltiniai iš D.Grybauskaitės aplinkos teigia, kad eurokomisarė greičiausiai dalyvaus kitais metais įvyksiančiuose Lietuvos Prezidento rinkimuose.

„Pirma, jos kaip Prezidentės nori didesnė dalis apklaustųjų rinkėjų, antra, jos kandidatūrą rems platus visuomeninių judėjimų ir nevyriausybinių organizacijų flangas. Taip pat buvo kalbėta su Katalikų bažnyčios atstovais – ką jie mato Valdo Adamkaus vietoje. Ir nemažai vyskupų atsakė, jog Valdo Adamkaus vietoje jie mato Dalią Grybauskaitę. O kadangi žmonėms nusibodo ta oligarchinė stagnacija, ir žmonės nori naujų vėjų, tai, manau, Grybauskaitė turi realiausius ir didžiausius šansus tapti Lietuvos Prezidente“, – KK sakė šaltiniai iš D.Grybauskaitės aplinkos.

Kaip žinia, kol kas apie savo ketinimus kandidatuoti į LR Prezidentus yra pareiškusi Valstiečių liaudininkų sąjungos pirmininkė Kazimira Prunskienė.

Naujosios sąjungos pirmininkas Artūras Paulauskas, KK žiniomis, kol kas nėra apsisprendęs, ar dalyvaus kitais metais įvyksiančiuose Lietuvos Prezidento rinkimuose.

Tačiau ateinantys Seimo ir Prezidento rinkimai, KK duomenimis, gali pateikti ir didelių netikėtumų: į politikos areną gali ateiti pramogų pasaulio ryklys Artūras Valinskas.

Ambicijų dalyvauti Seimo bei LR Prezidento rinkimuose taip pat turi ir buvęs generalinis policijos komisaras Vytautas Grigaravičius.

2008-02-21

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!