- Reklama -

Gabrielius Landsbergis į Seimą kandidatuos Kaune. KK nuotr.

Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) partijos pirmininkas Gabrielius Landsbergis apsisprendė 2016 m. Seimo rinkimuose kandidatuoti Kauno mieste, Žaliakalnio vienmandatėje apygardoje.

„2016 m. Seimo rinkimuose sieksime žmonių pasitikėjimo su atsinaujinusia komanda. Ypač džiaugiuosi teigiamais pokyčiais Kaune, kur kelsime daug naujų, bet kartu ryškių ir jau pažįstamų miestiečiams kandidatų. Kandidatuodamas Kaune siekiu asmeniniu pavyzdžiu padėti susigrąžinti politinę lyderystę mieste bei kartu pasiūlyti naujų idėjų ir miestui, ir valstybei“, – teigė TS-LKD pirmininkas G. Landsbergis.

Pasak G. Landsbergio, Kauno miestas jam brangus ir dėl giminės istorijos. Kauno, ir ypač – Žaliakalnio, istorijoje, jo architektūroje yra reikšmingas Gabrieliaus Landsbergio prosenelio architekto Vytauto Landsbergio-Žemkalnio palikimas.

„Kaunas man artimas, brangus ir su giminės istorija persipynęs miestas. Kaunas, kaip tarpukario Lietuvos laikinoji sostinė, suvaidino ypatingą vaidmenį Lietuvos valstybingumo ir kultūros raidoje. Turtinga istorija, didelis akademinis ir kultūrinis potencialas yra puikios prielaidos ir miesto ateities sėkmei“, – pažymėjo G. Landsbergis.

Kauno miesto Žaliakalnio vienmandatėje apygardoje tris pastarąsias kadencijas iš eilės rinkėjų pasitikėjimą iškovodavusi Rasa Juknevičienė nutarė kandidatuoti Panevėžio krašte, kur reikia padėti atkurti žmonių pasitikėjimą TS-LKD.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!