- Reklama -

Seimo narys K.Daukšys mano, kad Lietuva galėtų pasimokyti iš Izraelio - nors ten ir vyksta karas, žmonės gyvena normalų gyvenimą ir apie tai nekalba. KK nuotr.

Valdančiajai koalicijai priklausantys Seimo nariai privengia viešai Seime, per Vyriausybės valandą ar spaudos konferencijose išsakyti savo nuomonę dėl valstybėje vyraujančios ir kitas temas jau ilgą laiką nustelbusios „karinės propagandos“. Tačiau socialiniame tinklapyje visi „tabu“ šia tema išnyksta.

„Kasdien girdime perspėjimus apie menamą arba net realią grėsmę Lietuvai. Žodis “karas” irgi minimas kone kiekviena panašia proga. Ar – ne per dažnai? Gal geriau – mažiau kalbų, o daugiau – darbų?“, – savo paskyroje socialiniame tinklapyje „Facebook“ paskelbė Seimo narys darbietis Kęstutis Daukšys.

Politikas ragina visus elgtis išmintingai: „Todėl raginčiau visus elgtis išmintingai. Juk, jei nuolatos baksnosime į ant sienos kabantį šautuvą, tai jis kada nors gali ir iššauti“.

Be to, jis mano, kad Lietuvoje šioje srityje reikėtų mokytis iš Izraelio. „Ko gero mums reikėtų pasimokyti iš Izraelio – ten karas vyksta beveik kasdien ir daug metų, tačiau niekas apie tai nekalba. Žmonės gyvena – kuria, mokosi, myli, gimdo vaikus, rūpinasi namais. Kai iškyla rimti pavojai, valdžia be jokių parodomųjų akcijų, praneša tautai, kas atsitiko ir ką daryti“, – savo paskyroje „Facebook“ pastebi K.Daukšys.

KK inf.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!