- Reklama -

Buvęs kunigas, dabar"Drąsos kelio" pirmininkas Jonas Varkala. KK nuotr.

Seimo narys Jonas Varkala Ukrainoje daugiausia mato „feodalų“ karą, o Rusijos prezidentas V.Putinas, parlamentaro nuomone, yra H.Kisindžerio ir V.Čerčilio lygio ir „tokiu įeis į istoriją“.

„Sulaukiu kaltinimų, kad garbinu V.Putiną. Esu laisvas žmogus ir nuomonę susidarau iš įvairių šaltinių. Manau, kad V.Putinas yra Kisindžerio, Čerčilio lygio politikas ir tokiu įeis į istoriją.

Žaviuosi Rusijos kultūra, stebiuosi F.Dostojevskio įžvalgomis, kurias atrasti padėjo A.Maceina. Manau, kad Rusija savo reikšme pasaulyje yra antra po žydų (išrinktosios tautos). (Tai Fatimos regėjimai, Kirilo ir Metodijaus paskelbimas Europos globėjais ir pan.). Roma griūva… Konstantinopolis labiau pajėgus apgint krikščionišką civilizaciją“, – socialiniame tinkle paskelbė Seimo narys, „Drąsos kelio“ pirmininkas Jonas Varkala.

„Ukrainoje daugiausia matau „feodalų“ karą. Iš to košmaro laimės ta pusė, kuri turi smegenų daugiau nei šovinių…

Lietuvai aktyviai įsitraukti į tuos konfliktus labai pavojinga. Aš esu prisiekęs Lietuvos Respublikai ir kitų šalių interesams negaliu tarnauti. Lietuva – ne žarsteklis žarijas žarstyt”, – mano politikas.

“Čerčilis yra pasakęs, kad liaudies karai bus žiauresni už karalių karus. Sugriovus valstybę, pasipila neregėto žiaurumo revoliucijos“, – pastebėjo J.Varkala.

KK inf.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!