- Reklama -
Socialdemokratų partijos pirmininkas A.Butkevičius tęsia G.Kirkilo dvipartinės sistemos įvedimą Lietuvoje - viešai pareiškė apie planus, jei taptų Prezidentu, sudaryti valdančiąją koaliciją iš konservatorių ir socialdemokratų

Giedrė Gorienė

Praėjusiame „Karšto komentaro“ numeryje trumpai apžvelgiau amerikiečių ir rusų žaidėjus Lietuvoje, padarydama išvadą, kad nėra tokio rusų projekto, kuris netaptų „dvigubu“, t.y. kurio neperimtų amerikonai. Tuo tarpu nėra tokio amerikoniško projekto, iš kurio lietuviai neužsidirbtų.

Tačiau prieš pradėdama rašyti apie tai, norėčiau atsakyti į vieną klausimą, kurį uždavė daugybė „Karšto komentaro“ skaitytojų po mano straipsnio „Kaip amerikonai Lietuvoje rusus apžaidė“, o būtent: „kodėl Lietuvoje norima „suėsti“ visas partijas ir palikti tik dvipartinę sistemą“? Taigi, atsakau.

Kodėl Lietuvoje norima palikti tik dvi partijas?

Vos tik Lietuvoje atsiranda kokia nors nauja partija, tuoj pat ją pradedama „ėsti“. Kažkokia nematoma ranka ją skaldo, žiniasklaida – juodina, o finalas būna dažniausiai vienas – politinis užribis. Kodėl? Kodėl Lietuvoje neleidžiama steigtis ir vystytis kitoms partijoms? Kodėl būtinai turi būti tik dvi partijos?

“Pagal gautus NATO nurodymus Valstybės saugumo departamentui, pokomunistinėse Rytų šalyse, tarp jų ir Lietuvoje, neturi būti kairiosios krypties partijų, nes bet kokia kairė Vašingtonui asocijuojasi su komunistais ir Tarybų Sąjunga. Todėl nors ir kokia kairė ar tos krypties politinė jėga Lietuvoje įsikurtų, nors ir kaip ji deklaruotų „švediškos socialdemokratijos“ kryptį ir t.t., ir pan., jai Lietuvoje nebus leista vystytis. Saugumo užduotis – skaldyti kairiąsias jėgas Lietuvoje. Toks NATO nurodymas“, – „Karštam komentarui“ atskleidė didžiąją politikos paslaptį, susijusią su dvipartine sistema Lietuvoje, šaltiniai iš VSD.

Taigi, Lietuvoje turi būti tik viena „kairioji“ partija – tai Socialdemokratų partija, savo esme esanti visai ne socialdemokratinė, ir todėl visos kitos šitos pakraipos partijos yra skaldomos iš vidaus, siekiant vieno tikslo – užkirsti kelią mažųjų kairiųjų partijų susivienijimui.

Pagal NATO nurodymus, Lietuvoje turi likti tik dvi partijos – konservatorių ir socialdemokratų, nes tik šios partijos, Vašingtono manymu, gali užtikrinti dabartinės užsienio politikos, orientuotos į JAV geopolitikos uždavinius, tęstinumą.

Kaip skaldomos ir valdomos kairiosios partijos?

Per vadinamuosius VSD 9 valdybos „žmones“, infiltruotus į partijų valdymo organus.

Kodėl Lietuvoje daug mažų kairios pakraipos partijų?

Kad būtų suskaldytas kairysis elektoratas.

Kokia situacija kairėje pusėje?

Lietuvos socialdemokratų sąjungos užduotis – skaldyti kairiąją pusę, laviruojant per rinkimus ties 1 proc. riba.

Socialistų sąjunga taip pat neišbrenda iš vidinių pjautynių ir laviruoja ties 0,25 proc. riba.

Pogrindinė Komunistų partija (vadovaujama tiesiai iš saugumo) – saugumo įrankis. Per ją NATO gauna informaciją apie Rusijos ir kitų šalių komunistų partijos veiklą.

Kaip alternatyva Socialdemokratų partijai įsikūręs „Frontas“ – taip pat neilgalaikė partija. Dėl finansinės blokados bei VSD agentų, aktyviai veikiančių partijos viduje, iki savivaldybės rinkimų ši partija išsivaikščios, o jei dalis jos išliks, laviruos ties 1 proc. riba.

Lietuvos Socialdemokratų partija – praktiškai dešinioji partija, aklai vykdanti slaptąjį NATO nurodymą – jokių kairiųjų partijų Lietuvoje, dvipartinė sistema, JAV geopolitinių interesų atstovavimas.

Kodėl partija Tvarka ir teisingumas bei Darbo partija nepriimamos į valdančiąją koaliciją?

Dėl to paties NATO nurodymo: šitos partijos turi „nuvysti“, Lietuvoje turi likti tik dvi partijos.

Kaip amerikonai „paėmė“ socialdemokratus?

Per pinigus. Jiems patikėjo finansuoti Baltarusijos opoziciją. Tačiau tokiu Baltarusijos opozicijos „kuravimu“ baisiai nusivylė: pinigai Lietuvoje išplauti, Baltarusijos opozicija nesuvienyta, Aleksandras Lukašenka – neišverstas.

Kaip dar apžaidinėjami amerikonai?

1.     Išplovę amerikiečių pinigus, skirtus Baltarusijos „džinsinei“ revoliucijai, saugumo žmonės suko galvas, ką čia padaryti, kokią ataskaitą amerikonams parašyti, kad būtų pateisinti „revoliucijai“ išleisti pinigai. Tuo klausimu mūsų vyrukai kreipėsi į vieną garsų „revoliucijų“ specialistą. Kadangi laikas „degė“, tas pasiūlė tokią išeitį: sukviesti į Lietuvą baltarusius ir juos čia „suvienyti“. Viešųjų ryšių atžvilgiu – tai tiesiog nuostabu.

Taigi sukviesti baltarusiai suvažiavo. „Visa degtinė buvo jų, visos Vilniaus prostitutės dirbo jiems. Galiausiai po kelių dienų gerų išgertuvių mes juos „suvienijom“. Tą „vienijimąsi“ gerai „išpijarinom“, ir mūsų saugumiečių prestižas prieš amerikonus tuo metu buvo išgelbėtas, – „Karštam komentarui“ „revoliucijų“ užkulisius atskleidė Baltarusijos opozicijos „vienytojas“.

2.     Rengiantis Baltarusijos „džinsinei“ revoliucijai, amerikiečiai skyrė kelis šimtus milijonų radijo stočiai, kuri būtų pastatyta Lietuvos ir Baltarusijos pasienyje ir transliuotų antilukašenkines žinias rusų kalba Baltarusijoje (įskaitant Minską) . Ta užduotis per saugumą buvo pavesta tuometiniam radijo stoties „Lietus“ vadovui H.Grušniui. Radijo stotis buvo pastatyta, joje dirbo buvęs VSD darbuotojas, perėjęs dirbti po priedanga į žurnalistus. Ir tada į Lietuvą atvyko amerikiečių grupė – patikrinti, kaip užduotis įvykdyta. Toliau – ką mums papasakojo vienas iš šitos amerikiečių tikrintojų grupės atstovų.

„Atvažiuojame, nuvykstame į Baltarusiją, o ten, pasirodo, mūsų radijo stotį girdi tik 15 km spinduliu vien tik miškai ir keli kaimai! Apie Minską nėra ką kalbėti! Supratome, kad jūsų vyrukai ir vėl mus eilinį kartą „išdūrė“. Todėl susisiekėme su H.Grušniu ir susitarėme dėl susitikimo kitą dieną – norėjome sužinoti, kur dingo radijo stočiai skirti pinigai. Tačiau prieš pat mūsų susitikimą H.Grušnys netikėtai, skrisdamas savo lėktuvu, …užsimušė. Taigi patiems teko ieškoti, kas ir kiek pinigų „nunešė“, – „revoliucijų“ kuluaruose vykstančius pinigų plovimus KK atskleidė vienas šito projekto tikrintojų.

Išvada

Rusus Lietuvoje apžaidė amerikonai, nes lietuviams jų nešama „demokratija“ jau dešimt metų yra pats geriausias biznis. Ypatingai po 2001-ųjų rugsėjo 11-osios (už „terorizmui“ skirtus pinigus galėjo net prabangiausius automobilius nusipirkti (kad, jeigu kas, pirmieji nuo „teroristų“ pabėgtų).

Kaip atsiimti Lietuvą iš JAV?

Uždrausti neva per „kultūros rėmimo“ ir pan. fondus iš užsienio finansuoti žiniasklaidą ir visuomenines organizacijas.

Ar tai įmanoma?

Ir taip, ir ne.

Ne, nes saugumas dirba tai rankai, kuri maitina. O maitina JAV.

Taip, jeigu įsikurtų saugumo žmonių į partijos valdymo struktūrą nepaėmusi, finansiškai stipri, „nepakabintus“ lyderius turinti ir paprastų žmonių lūkesčiams atstovaujanti kairė/centro kairė politinė jėga (nes 80 proc. Lietuvos žmonių mąsto kairiuoju pusrutuliu – tik garsiai apie tai bijo prabilti).

Bet tai – labai sunku, nes tai prieštarauja NATO direktyvai, kalbančiai apie kairiųjų partijų pokomunistinėse šalyse naikinimą.

2009-04-23

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!