- Reklama -
'Toks jausmas, kad A.Kubilius dirba pagal principą: 'po manęs - nors ir tvanas', ir apie partijos ateitį visai negalvoja', - redakcijai sakė šaltiniai iš Seimo pirmininkės I.Degutienės aplinkos. Todėl konservatorių kuluaruose intensyviai svarstoma, kuo būtų galima pakeisti A.Kubilių premjero poste

Tėvynės sąjunga – krikščionys demokratai matydami, kad premjero Andriaus Kubiliaus Vyriausybė kelia socialinę įtampą šalyje, dėl ko gali pasikartoti riaušės, o politiniai priešininkai intensyviai ruošiasi priešlaikiniams Seimo rinkimams, savo kuluaruose pradėjo svarstyti, kas premjero poste galėtų pakeisti Andrių Kubilių.

"Jei A.Kubilius nebus pakeistas, o įtampa ir visuomenės nepasitenkinimas didės, ir Seimas bus priverstas skelbti priešlaikinius Seimo rinkimus, tai konservatorių partija galės džiaugtis, jei kitame Seime turės savo frakciją. O stebint A.Kubilių, jaučiasi, kad jis gyvena tik šia diena, apie partijos ateitį negalvoja, ir į premjero postą nėra įsikabinęs. Kartais net susidaro įspūdis, kad jis specialiai taip daro – kad konservatoriai į valdžią daugiau niekada nebūtų išrinkti", – tokią nuomonę apie premjerą Andrių Kubilių išsakė "Karšto komentaro" šaltiniai iš Konservatorių frakcijos Seime.

Pasak šaltinių iš Seimo pirmininkės Irenos Degutienės aplinkos, Seimo Konservatorių frakcijos kuluaruose jau svarstoma, kas galėtų būti premjeru, jeigu biudžetas nebus patvirtintas.

"Jei Seimas biudžeto nepatvirtins, koalicija tikrai nesugrius – pasikeis tik premjeras. Tuomet A.Kubilių greičiausiai pakeis R.Juknevičienė. Būtent jos kandidatūra šiuo metu yra svarstoma kaip alternatyva A.Kubiliui", – sakė šaltiniai iš Seimo pirmininkės Irenos Degutienės aplinkos.

KK inf.

2009-12-05

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!