- Reklama -

2022 m. gegužės 17 d. Muitinės departamente lankėsi Suomijos ambasados policijos ir muitinės ryšių pareigūnai Šiaurės šalims Markas Rundgrenas (Markk Rundgren) ir Juka Lepanenas (Jukka Leppänen). Kadenciją baigęs Markas Rundgrenas oficialiai pristatė Muitinės departamento generaliniam direktoriui Dariui Žvironui naujai į pareigas paskirtą Juką Lepaneną.

Lietuvos muitine 2022 05 17_1

„Akivaizdu, kad Lietuva ir Suomija, turėdamos bendrą sieną su Rusija, gali ir turi keistis patirtimi bei ieškoti bendrų sprendimų. Sieksime ir toliau išlaikyti maksimaliai operatyvų ir sklandų keitimąsi informacija, tęsime iniciatyvas organizuojant bendrus mokymus pareigūnams ir specialistams“ – sako Muitinės departamento generalinis direktorius Darius Žvironas.

Institucijų atstovai padėkojo vieni kitiems už puikų bendradarbiavimą, o pareigas perimančiam Jukai Lepanenui kolegos palinkėjo sėkmės tęsiant jau pradėtus darbus ir imantis naujų. Susitikimo metu atstovai apžvelgė pagrindines Lietuvos ir Suomijos muitinių veiklos kryptis, sutarė veikti kartu įgyvendinant ES lygiu užsibrėžtus tikslus.

Muitinės departamento inf. 

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!