- Reklama -

Seimo narė Neringa Venckienė. KK nuotr.

Seimo „Drąsos kelio“ frakcijos seniūnė Neringa Venckienė mano, kad dėl sumažėjusio šalies vadovės populiarumo yra kaltas generalinis prokuroras Darius Valys. „Tai padarė generalinis prokuroras D.Valys“, – tokią nuomonę Seime vykusioje spaudos konferencijoje išsakė buvusi Kauno apygardos teismo teisėja, Seimo narė Neringa Venckienė.

„Nes A.Valantinas buvo pakeistas ne be reikalo. Jis buvo pakeistas dėl to, kad būtų pradėtos tirti rezonansinės bylos ir viena iš tų bylų buvo tuo metu pedofilijos byla.

Tai Valys turėjo visas galimybes įvykdyti Vilniaus apygardos teismo 2009 m. spalio 6 d. nutartį dėl įtarimo pareiškimo Stankūnaitei, turėjo visas galimybes ištyrinėti šešių tomų (telefoninių pokalbių) išklotines, kurios buvo paslėptos ir neįdėtos į pedofilijos bylą, turėjo galimybes išsiaiškinti, kur dirbo Stankūnaitė ir sugebėjo per metus laiko uždirbti 63 tūkstančius, dėl kokių priežasčių jai buvo nupirktas automobilis „Mercedes“, po to – automobilis „Ford focus“.

Tai, kad Valys, kuris pakeitė Valantiną, galutinai sužlugdė pedofilijos bylą, aš manau, turėjo įtakos ir pasitikėjimui Prezidente Grybauskaite“, – mano „Drąsos kelio“ frakcijos Seime seniūnė Neringa Venckienė.

KK inf.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!