- Reklama -

„Vilniaus miesto meras turi būti žmogus, sugebantis šiek tiek daugiau nei važinėti tankete ar platinti retušuotas fotonuotraukas, bėgioti į Lenkiją nuo teisėsaugos pareigūnų ar įžūliai proteguoti savo bičiulių firmas Vilniaus mieste, kaip tai daro dabartinis Vilniaus meras Artūras Zuokas“, – teigia Seimo narys Valentinas Mazuronis. KK nuotr.

Seimo narys, „Tvarkos ir teisingumo“ frakcijos Seime seniūnas Valentinas Mazuronis kviečia visus Vilniaus miesto piliečius telktis ir ieškoti naujos Vilniaus miesto mero kandidatūros.

Pats Valentinas Mazuronis teigia neketinantis pretenduoti į šį postą ir dalyvauti savivaldybės rinkimuose Vilniaus mieste, tačiau pasiryžęs aktyviai dalyvauti naujo Vilniaus miesto mero paieškose.

„Vilniaus miesto meras turi būti žmogus, sugebantis šiek tiek daugiau nei važinėti tankete ar platinti retušuotas fotonuotraukas, bėgioti į Lenkiją nuo teisėsaugos pareigūnų ar įžūliai proteguoti savo bičiulių firmas Vilniaus mieste, kaip tai daro dabartinis Vilniaus meras Artūras Zuokas“, – teigia Seimo narys Valentinas Mazuronis.

Valentino Mazuronio nuomone, Vilniaus miestas yra Lietuvos valstybės sostinė ir tai, kad šio miesto meras yra pilietis, teistas už bandymus neteisėtai įtakoti savivaldybės tarybos narį bei neslepiantis savo artimų ir galimai nusikalstamų ryšių su bičiulių firmomis, dėl ko gavo „abonento“ pravardę, skandalinga ir nesuprantama.

Pasak parlamentaro, būtina kuo skubiau ieškoti alternatyvos dabartinio Vilniaus mero kandidatūrai ir tai daryti jau šiandien privalome mes visi.

KK inf.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!