- Reklama -

Jeigu Lietuvai dėl Rusijos atsakomųjų sankcijų negresia jokie žymūs neigiami padariniai ir Lietuvos žmonės, pasak Prezidentės, nenukentės, kodėl premjeras nutraukia atostogas ir parlekia į Lietuvą? Nuotr. R. Dačkus

Lietuvos Vyriausybės kanceliarija išplatino pranešimą spaudai, kad Rusijai paskelbus embargą maisto produktams, premjeras į darbą po atostogų grįš anksčiau.

„Ministras Pirmininkas Algirdas Butkevičius rugpjūčio 12 d., antradienį, grįžta iš atostogų užsienyje ir jau trečiadienį, nutraukęs savo atostogas, ketina susitikti su Seimo pirmininke Loreta Graužiniene aptarti šalies verslo situaciją, Rusijai paskelbus žemės ūkio ir maisto produktų embargą iš Europos Sąjungos ir kitų valstybių“, – rašoma Vyriausybės kanceliarijos išplatintame pranešime spaudai.

Kaip žinia, vakar LR Prezidentė Dalia Grybauskaitė paskelbė, kad dėl Rusijos atsakomųjų sankcijų nukentės ne Lietuvos, o Rusijos žmonės.

Kyla klausimas: jeigu Lietuvai dėl Rusijos atsakomųjų sankcijų negresia jokie žymūs neigiami padariniai ir Lietuvos žmonės, pasak Prezidentės, nenukentės, kodėl premjeras nutraukia atostogas ir parlekia į Lietuvą? Gelbėti ko? Rusijos žmonių nuo Rusijos sankcijų pasekmių? Juoba, kad ir premjerą atostogų metu pavaduojantis Ūkio ministras E.Gustas viešai pareiškė, kad dėl Rusijos sankcijų nesibaimina, jų įtaka nebus ženkli.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!