- Reklama -
N.Venckienė laukia, kaip 'tvarkiečio' R.Žemaitaičio pasisakymus V.Gaivenio laidoje įvertins R.Pakso vadovaujama partija (KK nuotr.)

Dėl D.Kedžio dukrelės tvirkinimu kaltinamo Andriaus Ūso ir jo draugės Laimutės Stankūnaitės gynimo LNK televizijos laidoje „Abipus sienos“ Seimo narys „tvarkietis“ Remigijus Žemaitaitis apskųstas ne tik dviem Seimo komisijoms – komisijai, tiriančiai neteisėtą įtaką teisėsaugai bei Etikos ir procedūrų komisijai, bet ir Rolando Pakso vadovaujamos partijos Tvarka ir teisingumas drausmės komisijai.

Drąsiaus Kedžio sesuo Neringa Venckienė kreipėsi į partijos Tvarka ir teisingumas drausmės komisiją, kad ši įvertintų savo partijos nario Remigijaus Žemaitaičio pasisakymus LNK televizijos laidoje „Abipus sienos“. Joje Seimo narys „tvarkietis“ teigė, kad esą D.Kedžio mažametės dukrelės seksualinio prievartavimo byloje nėra jokių įrodymų, nors kaltinimai pedofilija Andriui Ūsui yra pateikti, o byla perduota teismui, taip pat gynė vienintelį kaltinamąjį pedofilija Andrių Ūsą ir jo draugę Laimutę.

N.Venckienės manymu, R.Žemaitaičio teiginius galima vertinti kaip spaudimą Panevėžio apygardos teismui, kuris rugsėjo 15 d. nagrinės Aido ir Neringos Venckų skundus ir priims sprendimą dėl įtarimų pareiškimo L.Stankūnaitei.

Iki šiol pedofilija kaltinamą Andrių Ūsą ir jo draugę Laimutę Stankūnaitę LNK televizijos laidoje „Abipus sienos“ gynė Naujosios sąjungos pirmininkas Artūras Paulauskas, o dabar A.Ūso ir L.Stankūnaitės gynėjų gretas šioje laidoje papildė „tvarkietis“ R.Žemaitaitis.

KK inf.

2010-09-10

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!