- Reklama -

Raseinių rajono savivaldybės meras A.Mielinis. Nuotr. iš manoraseiniai.lt

Paskelbta informacija apie partijos „Tvarka ir teisingumas“ ir Darbo partijos susijungimą viešojoje erdvėje pakurstė daug įvairiausių versijų ir gandų dėl padėties Raseinių rajono savivaldybės taryboje, todėl jaučiu pareigą Raseinių krašto žmonėms paaiškinti šią situaciją.

Kaip rajono Savivaldybės tarybos vadovas esu įsitikinęs, kad viešojoje erdvėje pasirodančios interpretacijos apie rajono Savivaldybės tarybos valdančiosios koalicijos nesutarimus ar byrėjimus yra tik nesėkmingi bandymai supriešinti valdančiosios koalicijos partnerius.

Užtikrinu, kad valdančioji koalicija dirba stabiliai, o susipriešinimu vadinami tik tam tikri nuomonių skirtumai, kurie neišvengiamai atsiranda einant išvien, gilinantis ir sprendžiant įvairius klausimus.

Pabrėžiu, jog prieš dvejus metus rajono Savivaldybės tarybos valdančioji koalicija pradėjo dirbti sudėtingomis sąlygomis – daugelyje sričių laukė uždelsti, nepadaryti darbai, įstrigę projektai. Nebuvo laiko politikavimui ir buvusios rajono valdžios kritikavimui, nes ši valdančioji koalicija visada žvelgė ne atgal, o į priekį.

Tai, kad šioje valdančiojoje koalicijoje randama bendra kalba, gebama tartis ir spręsti rajono žmonių problemas, rodo jos stabilumą. Esu įsitikinęs, kad tik būdama stabili per artimiausius dvejus metus ji sugebės užtikrinti ir darbų tęstinumą bei parodyti konkrečius rezultatus.

Tad įvertindamas situaciją rajono Savivaldybės taryboje, raginu visus nepasiduoti ir susilaikyti nuo politinių interpretacijų apie įvykius, kurie dar neįvyko ir neaišku, ar apskritai įvyks.

Raseinių rajono savivaldybės meras Algimantas Mielinis

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!