- Reklama -

Seimo narys A.Dumbrava neigia pažintį su H.Daktaru ir jo aplinkos žmonėmis. Seimo archyvo nuotr.

Partijos Tvarka ir teisingumas atstovas Seime Algimantas Dumbrava pasipiktino žiniasklaidos bandymais „pripiršti“ jam pažintį su H. Daktaru ir jo aplinkos žmonėmis ir tvirtina, kad tai absoliutus, į jokius sveiko proto rėmus netelpantis šmeižtas.

„Atsakingai pareiškiu, kad jokių santykių ar susitikimų, tuo labiau įvairių reikalų aptarimų nei su H. Daktaru, jo žmona ar žmonos seserimi J. Masaitiene neturėjau. Tokie pareiškimai yra pats niekšiškiausias šmeižtas. Nei su Daktaru, nei su jo giminaičiais, kaip ir su M. Levinski ar B. Obama, niekuomet nebuvau susitikęs “, – sakė Seimo narys.

Jo teigimu, aprašydama daugiau kaip aštuonerių metų senumo įvykius, susijusius su šiuo metu teisiamo asmens žmonos sesers įsigytu sklypu ir pastatų jame statybos peripetijomis, kai kuri žiniasklaida galbūt sąmoningai painioja prasimanymus ir tikrus faktus, juos traktuodama laisvai ir neteisingai.

„Teismas, nagrinėdamas ieškinį dėl statybų teisėtumo, nustatė, kad komisija, kurios pirmininku aš tuo metu buvau kaip vicemeras, veikė įstatymų rėmuose ir jos priimto sprendimo nepanaikino. Teisminiai ginčai tarp šalių dėl kitų aplinkybių nei su manimi, nei su minėtos komisijos sprendimu nieko bendro neturi ir šių dalykų nereikėtų painioti“, – sakė Seimo narys A. Dumbrava.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!