- Reklama -

Seimo pirmininkė I.Degutienė. KK nuotr.

Seimo Pirmininkė Irena Degutienė stebisi viešoje erdvėje išsakomais Seimo nario V. Mazuronio priekaištais, neva ji neatsako į jo pateiktus klausimus dėl UAB „Novotersa“ veiklos.

Seimo Pirmininkė informuoja, kad nėra oficialiai gavusi jokių V. Mazuronio kreipimųsi ir klausimų šia tema, todėl V. Mazuronio viešai išreiškiami kaltinimai jai yra niekuo nepagrįsti.

Seimo Pirmininkė pabrėžia, kad ji nėra įgaliota atsakinėti už jokias privačias bendroves, tad jei V. Mazuroniui kyla kokių klausimų UAB „Novotersai“ jis turi kreiptis į šią bendrovę ar jos savininkus, o jei mato kažkokius pažeidimus – į teisėsaugos institucijas. Seimo Pirmininkės nuomone, būtent taip turėtų elgtis padorus ir tikrai tiesos ieškantis Seimo narys.

Seimo Pirmininkė atkreipia dėmesį kad po jos kreipimosi į Generalinę prokuratūrą dėl Seimo nario Algirdo Butkevičiaus teiginių, esą kažkas iš valdančiųjų giminaičių bankrutavusiame banke „Snoras“ atliko neleistiną operaciją, šiandien Generalinė prokuratūra šiuo klausimu pradėjo ikiteisminį tyrimą.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!