- Reklama -

A. Butkevičius surinko reikiamus 47 parlamentarų parašus, kad į Seimo darbotvarkę artimiausiu metu būtų įtrauktas pusmetį valdančiųjų vilkintas Prezidentės pateiktas įstatymo projektas dėl PVM lengvatinio tarifo taikymo periodinei spaudai. KK nuotr.

Seimo opozicijos lyderis Algirdas Butkevičius surinko reikiamus 47 parlamentarų parašus, kad į Seimo darbotvarkę artimiausiu metu būtų įtrauktas pusmetį valdančiųjų vilkintas Prezidentės Dalios Grybauskaitės pateiktas įstatymo projektas dėl pridėtinės vertės mokesčio (PVM) lengvatinio tarifo taikymo periodinei spaudai.

„Žiniasklaidai ir visuomenei padaryta žala. Mes jau ir taip labai vėluojame klaidą ištaisyti. Juk regionuose leidžiami laikraščiai yra vienas iš pagrindinių informacijos šaltinių miestelių ir kaimų žmonėms. Tuo tarpu valdantieji visais būdais siekia, kad projektas Seime nebūtų svarstomas. Sesija baigiasi, todėl teko suskubti surinkti reikiamą skaičių kolegų parlamentarų parašų, kad galimybė taikyti lengvatinį 9 proc. PVM tarifą periodiniams leidiniams apskritai būtų svarstoma“, – sako Algirdas Butkevičius.

KK inf.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!