- Reklama -

Renkami parašai už pretendentą į LR Prezidentus Bronį Ropę. Štabo nuotr.

Kandidato į LR Prezidentus Bronio Ropės komanda surinko bent dvigubai didesnį skaičių parašų nei to reikalauja įstatymas. Atkreipiamas dėmesys, kad šiandien internetu už visus kandidatus pasirašė mažiau nei 1 proc. nuo visų rinkėjų skaičiaus – absoliuti dauguma žmonių pasirašo įprastu būdu VRK išduotuose rinkimų lapuose.

Bronio Ropės štabas siekia surinkti maksimalų parašų skaičių už LVŽS kandidatą į Prezidentus.

„Bendravimas su žmonėmis, tiesioginis kontaktas, žmonių lūkesčių ir problemų išklausymas – tai mūsų rinkimų strategijos pagrindas. Artimiausiu metu kreipsimės į VRK dėl papildomų parašų lapų išdavimo. Parašų rinkimas vyksta visoje Lietuvoje, daugelyje miestų ir kaimų“, – teigė rinkimų štabo vadovas Ramūnas Karbauskis.

„Žalioji, ekologijos, sveiką gyvenimą skatinanti kultūra tampa vis populiaresnė. Manau, kad valstybė labai daug laimėtų, jei šias vertybes laikytų prioritetinėmis. Tai labai apsimoka ekonomiškai, visuomenę daro šviesesnę ir darnesnę, kurioje norisi gyventi, o ne emigruoti. Nebegaliu taikstytis, kai neįgyvendinami tokie paprasti dalykai, kurie žmonėms atneštų labai greitą naudą, o svaidomasi populistiniais grandioziniais pažadais. Turime būti savo šalies šeimininkais ir elementarius dalykus susitvarkyti“, – teigia pretendentas į prezidentus B. Ropė.

KK inf.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!