- Reklama -
Partija Tvarka ir teisingumas A.Kubiliaus nenori matyti Seimo pirmininko pavaduotojo kėdėje

Partijos Tvarka ir teisingumas frakcija Seime ketina pritarti šiandien svarstomam nepasitikėjimui Seimo pirmininko pavaduotojo, konservatorių lyderio Andriaus Kubiliaus veikla.

„Seimo vicepirmininkas, Seimo Europos reikalų komiteto pirmininkas, konservatorių partijos vadovas nepasitikėjimo vertas ne dėl kokių nors procedūrinių dalykų, dėl kurių valdantieji jam šiandien reiškia interpeliaciją. Jis turi būti atstatydintas kaip vienas iš dviejų K projekto dalyvis ir galbūt tokio projekto iniciatorius. Juk būtent konservatoriai ir socialdemokratai, visus tuos nepriklausomybės metus pakaitomis valdydami Lietuvą, yra atsakingi už nuskurdintą, iš žmonių atimtą valstybę“, – sakė Seimo frakcijos Tvarka ir teisingumas seniūnas Valentinas Mazuronis.

Partija Tvarka ir teisingumas, inicijuodama nepasitikėjimą Vyriausybės vadovu G. Kirkilu, siekė, kad dėl valstybei daromų žalingų veiksmų, neskaidrios politikos būtų atstatydintas vienas iš dviejų K projekto dalyvių. „Pritardami nepasitikėjimui kitam šio projekto dalyviui, mes tik patvirtiname savo principinę nuostatą – Lietuvoje kuo greičiau reikia kitokios valdžios, valstybėje kuo greičiau reikia tvarkos ir teisingumo“, – sakė V. Mazuronis.

 2008-04-08

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!