- Reklama -
V.Mazuronis

Jūratė Overlingienė

Seimo frakcijos Tvarka ir teisingumas (liberalai demokratai) seniūnas Valentinas Mazuronis parašė premjerui Gediminui Kirkilui atvirą laišką, kuriame siūlo lažintis, kad Vyriausybės vadovas neįvykdys savo pažado dar šiais metais baigti Lietuvoje žemės reformą. Laiške V.Mazuronis rašo:

“Gerb. Premjere,

Viešai nuskambėjęs Jūsų tvirtas pažadas dar šiais metais užbaigti žemės reformą Lietuvoje suteikė nemažą viltį piliečiams, kurie tą viltį jau baigia prarasti.

Vis dėto, prisimindamas Jūsų nemažiau, viešųjų ryšių požiūriu, gražesnį pažadą apie tai, kad per metus Jūsų vadovaujama Vyriausybė nugalės korupciją mūsų valstybėje – priešingu atveju buvote pasiryžęs netgi atsistatydinti – turiu labai rimtų abejonių, ar ir kalbos apie žemės reformos pabaigą nebus viso labo tik tuščia retorika.

Kova su korupcija pasibaigė net neprasidėjusi, vos tik iškilo būtinybė išaiškinti ir nubausti kaltuosius dėl “Alitos” privatizavimo, dėl kurio Lietuva patyrė milžiniškus nuostolius. Jokių nuostolių nepatyrė ne tik toje aferoje dalyvavę asmenys, bet ir Jūs, taip neatsakingai pasišvaistęs kaip visuomet didelę viltį žadinančiu pažadu pažaboti korupciją.

Siūlau lažintis, kad ir šį kartą Jūs savo pažado neištesėsite. Jei pralaimėčiau, dėl tokio dalyko nepagailėčiau net savo barzdos, kurią nepaprastai branginu. Jei priimtumėte šį mano iššūkį, Jūsų pralaimėjimo atveju, mielai priimčiau Jūsų įžymiąją pypkių kolekciją.”

 

2007-07-12

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!