- Reklama -

Premjeras Algirdas Butkevičius. KK nuotr.

UAB „Lausta” baigė įgyvendinti dalinai ES lėšomis finansuojamą projektą UAB „Lausta“ statybos paslaugų teikimo pristatymas ir naujų užsakovų bei partnerių paieška užsienio parodose” (Toliau – Projektas). Projektas buvo remiamas pagal Europos Sąjungos struktūrinės paramos priemonę „Naujos galimybės“.  Projekto trukmė buvo nuo 2014 metų spalio 16 d. iki 2015 gegužės 21 d.

Projekto vertė sudarė penkiasdešimt vieną tūkstantį trisdešimt aštuonis eurus ir 29 euro centus (51 038,29 euro), iš kurių iki 60 procentų buvo skirta iš Europos Sąjungos struktūrinės paramos finansuojamos priemonės „Naujos galimybės”.

Projekto metu UAB „Lausta” sudalyvavo 5 statybų ir gyvenamųjų namų įrengimo parodose užsienyje: Latvijoje, Ukrainoje, Lenkijoje, Norvegijoje ir Kazachstane.

Kazachstane paroda Astana Build 2015 atsitiktinai sutapo su oficialiu LR Ministro Pirmininko vizitu Kazachstane, kurio metu buvo kviečiama stiprinti Lietuvos ir Kazachstano verslo bendradarbiavimą.  Didžiausio susidomėjimo įmonės teikiamos statybų ir remonto paslaugos susilaukė būtent Kazachstane. Buvo užmegzti kontaktai su galimais klientais, svarstyti galimi bendradarbiavimo keliai, aptartos galimos kliūtys ir sprendimai gaunant vizas bei leidimus dirbti.

Tačiau statybininkai Kazachstane Ministro pirmininko parodoje nesutiko.

UAB „Lausta” yra lietuviško kapitalo įmonė, veikianti statybų, renovacijos ir remonto srityje jau virš 22 metų. Įmonės darbuose itin pabrėžiama aukšta statybų paslaugų kokybė ir kliento pasitenkinimas atliktais statybų darbais.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!