- Reklama -
Panevėžio aps. VPK nuotr.

Policijos generalinis komisaras Saulius Skvernelis pavedė Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato (toliau – Panevėžio aps. VPK) viršininkui Rimantui Bobinui atlikti tarnybinį patikrinimą dėl straipsnių ir vaizdo medžiagos „Policijos darbu pasipiktinęs biržietis: taip užsirakinęs komisariate „dirba” budintis pareigūnas” bei „Kruviną naktį Biržų policija liko kurčia pagalbos šauksmui”, publikuotų interneto puslapyje „lrytas.lt”.

Informuojame, kad antradienį, rugpjūčio 27 dieną, policijos generalinio komisaro pavaduotojas Renatas Požėla vyks aiškintis pastarųjų įvykių aplinkybių į Panevėžio apskritį ne tik su policijos pareigūnais, bet susitiks ir su vietos savivaldos atstovais, bendruomenės nariais, informuos žiniasklaidą.

Bendruomenės narius, žiniasklaidos atstovus, norinčius susitikti su policijos generalinio komisaro pavaduotoju R. Požėla ir išreikšti savo nuomonę bei pateikti rūpimų klausimų policijos veiklos temomis, kviečiame rytoj, rugpjūčio 27-ąją, 13 valandą, atvykti į Panevėžio aps. VPK Biržų rajono policijos komisariatą, esantį Biržuose, Vytauto g. 39.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!