- Reklama -

Sekmadienį, sausio 7 d., Kaune galimai pagrobta 9-metė mergaitė Agota.

Mergaitės paieška Kaune intensyviai vyko visą naktį – kartu su Kauno pareigūnais dirbo Lietuvos Raudonasis Kryžius, Vytauto Gustaičio vadovaujami kinologai, dešimtys neabejingų gyventojų, nepabūgusių nakties tamsos ir šalčio.

Buvo tikrintos ne tik įvairios teritorijos, peržiūrinėjami vaizdo įrašai. Pasak liudytojų, mergaitė buvo įskišta į baltos spalvos „Peugot“ automobilį.

Pareigūnai prašo tų, kurie galbūt vakar vakare nepamatė prašymo, visus važiavusius Kaune, Chemijos g., laikotarpiu nuo 16.20 val. iki 17.20 val. peržiūrėti registratorių vaizdo įrašus.

Kauno kinologai atsekė mergaitės galimo pagrobimo vietą – kur mergaitė buvo įsodinta į automobilį, ir toliau pėdsakai nutrūko.

„Kodėl iš karto nebuvo paskelbtas planas „voratinklis“, neuždarytos sienos? Gal mergaitė jau išvežta per Lenkiją kur nors organams?“ – negailėjo kritikos A. Bilotaitės vadovaujamai VRM su „Karštu komentaru“ kalbėjęs buvęs policijos pareigūnas.

Jo nuomone, jau nuo mergaitės galimo pagrobimo momento turėjo būti pranešta žiniasklaidai, pajungtos visos įmanomos pajėgos.

Galimai pagrobta mergaitė yra iš normalios šeimos, kurioje auga trys vaikai.

- Reklama -

KOMENTUOTI

Įrašykite savo komentarą!
Čia įveskite savo vardą
Captcha verification failed!
CAPTCHA vartotojo vertinimas nepavyko. Prašome susisiekti su mumis!